16 жовтня 2014 14:06
3

Вячеслав ГРОЗНЫЙ: "Каверин должен выйти на уровень Ленса, Коваль - стать первым вратарем "Динамо", а Ягодинскис заменить Драговича"

Наставник "Говерли" В'ячеслав Грозний, команда якого в суботу зустрінеться з київським "Динамо", розповів про прогрес гравців "біло-голубих", котрі виступають в Ужгороді в оренді, та настрій футболістів перед матчем зі столичним клубом.

"Мені подобається їхній настрій. Хлопці забули, що вони орендовані та відчувають себе в системі команди. Я їм одразу сказав: це не “Динамо”, не “Шахтар”, не “Дніпро” і не “Металіст”. На цей період часу ми - “Говерла”. Так, ваші контракти належать ”Динамо”. Ми відповідальні за те, в якому стані ви повернетеся в свої клуби".

"Сказав Каверіну, що хочу, аби він зайняв місце Ленса. Чи той же Мякушко. Ленс - гарний гравець? Так! Значить, Каверін має вийти на той же рівень гри. Мякушко так само. Коваль має бути першим воротарем клубу".

"Запитав, чи хоче Ягодінскіс посісти місце Драговича. Чи, наприклад, продасть "Динамо" Хачеріді, і киянам треба буде центральний захисник. Але для цього потрібно, щоб він не робив помилок".

"Вони працюють добре. Молоді Петров та Панфілов набирають. Так, це не сьогоднішній, а завтрашній день “Динамо”. Хлопці на кожному тренуванні додають в майстерності. На мій погляд, ці гравці в "дублі" “Динамо” ніколи не набралися б такого досвіду, як тренуючись поруч з такими майстрами як Шацьких, Герасимюк, Полянський, Акакпо та інші", - сказав Грозний.

На месте Ленса скорее заиграет Мякушко, а не Каверин.
В Коваля верю.А вот у Каверина выйти на уровень Ленса шансов уже нету , в свое время подавал надежды большие,за сборную до 18 играл нормально,но видимо таланта для игры на взрослом уровне не хватило.
Сховати
я слышал, там не таланта, а дисциплины не хватило а по юниорам он круче Коноплянки считался