10 жовтня 2014 14:37

Директор "Арены Львов" рассказал, сколько стоит один матч на стадионе

У четвер, 9 жовтня, керівники «Арени Львів» зробили для журналістів день відкритих дверей. Під час зустрічі директор євростадіону розказав, як держава допомагає стадіону, скільки ще матчів цьогоріч прийме «чаша» та скільки людей обслуговує «Арену».

Отож цього року держава оплатила лише комунальні послуги «Арени», а саме 3 млн грн. Завдяки насиченому графіку керівники «Арени Львів» вже погасили 80% заборгованості по зарплатах. Щодо персоналу, то у штаті «Арени» зараз є 50 людей, середня зарплата – 2200 грн.

Розповів директор «Арени Львів» і про те, скільки коштує провести матч на євростадіоні – від 140 тис. грн, щоправда, поєдинки Ліги чемпіонів набагато дорожчі.

Розказали і про подальші плани. Так, керівники хочуть втілювати в життя другу чергу будівництва, адже зараз «Арена» має проблеми з електропостачанням, оскільки воно не є автономним. «Ми на сьогодні живимося від кабелю тимчасового користування, який ще й має 5 слабких місць, 5 розривів. На відповідальні матчі ми запускаємо систему резервного живлення», – пояснив Денис Ринський.

Загалом до кінця поточного року «Арена Львів» прийме близько 15 поєдинків.