28 квітня 2014 11:48
11

Аруна: 50-й матч в Премьер-лиге за "Динамо"

Поєдинок 27-го туру УПЛ в Донецьку проти місцевого «Металурга» став доволі пам'ятним для нігерійського півзахисника київського «Динамо» Лукмана Аруни.

Позитивним для нього став факт проведення 50-го матчу за «біло-синіх» у чемпіонатах України.

У негативі жовта картка, яку показав сімферопольський арбітр Юрій Вакс на 56-й хвилині зустрічі, яка стала для Аруни восьмою в першості (більше всіх в команді). З цієї причини він пропустить наступну гру чемпіонату, проти «Іллічівця».

Загалом Лукман узяв участь у сезоні УПЛ 2013/14 у 18-ти матчах (дев’ять у стартовому складі), в яких забив три голи та віддав дві гольові передачі.

Наверное намвсе же действительно нужен тренер которого будут в какой-то степени бояться. Ведь действительно многие игроки не выкладываются. Может быть банальная лень может еще что... Но это факт. А хороших игроков хватает.
Оставить. Нормальная пластика и нормальный пас. Хреновый отбор У нормального тренера должен заиграть. Вернуть Мехмеди, а Раффаэля продать.
Сховати
А Раффаэль продан :)
Мехмеди даже под дулом пистолета не заставишь вернуться.
На Мехмеді - право викупу у Фрайбурга, 4 млн. на нього нашкребуть. 12 голів + 4 асисти у 1-й сезон у Бундеслізі - солідні цифри. Рафаель - 14 + 7 Ударне придбання БМ за 5 млн., Динамо роком раніше він обійшовся у 9
Сховати
мало того, что 4 миллиона потеряли на игроке, так еще и не пару миллионов потратили на зп... итог: урон бюджету в 5-6 млн только с этого игрока..
а мы что не можем отказать ?
Ленивый до ужаса. Лобановский, царство ему небесное, сделал бы из него супер игрока. А так... жует жвачку, бегает на полусогнутых...
Сховати
+
Очень надеюсь, что последний матч...
Оставлять .