21 січня 2014 18:28
1

"Кубок Эгейского мора": вторая ничья на турнире

Сьогодні, 21 січня, юнацька збірна України віком до 16 років зіграла свій другий поєдинок у Туреччині, де проходить міжнародний турнір «Кубок Егейського моря». На цей раз нашим хлопцям протистояли однолітки із Греції.

В першій половині матчу на полі точилася рівна боротьба. В середині тайму греки отримали право на пенальті, але український воротар Микита Зелинський був проти зміни рахунку на табло, відбивши цей 11-метровий удар. 

У перерві наставник української команди Володимир Циткін зробив сім замін і це змінило розклад сил на полі. Наша збірна повністю заволоділа ініціативою, але до взяття воріт грецької команди справа так і не дійшла. Тож, знову нічия за участю збірної України.

Україна U-16 - Греція U-16 0:0

Україна:
Зелинський, Сластінов, Гудзь, Калюжний, Смирний, Гергель, Матвеєнко, Радченко, Плутенко, Клочан, Турко

На заміну виходили: Санжаревський, Чеберко, Косовський, Симчо, Фхакадзе, Лісовий, Кошелєв

Володимир Циткін - колишній голкіпер чернівецької «Буковини» та тренер воротарів команди «Оболонь» (Київ). Вправний страж воріт грав за «Буковину» у 1990 – 1992 роках. У колективі Юхима Школьникова уродженець Києва зіграв 82 зустрічі. У кар’єрі Циткіна-гравця були виступи в клубах «Динамо» (Київ, дубль), «Динамо» (Біла Церква), «Зоря» (Ворошиловград, нині – Луганськ), «Нива» (Вінниця), «Маккабі» (Акко, Ізраїль), «Прикарпаття» (Івано – Франківськ), «Енергетик» (Бурштин), «Оболонь» (Київ). ----------- Вот каких специалистов нынешняя ФФУ теперь назначает тренировать юношеские Сборные?