29 травня 2012 13:48
95

Блохин огласил окончательную заявку Украины на ЕВРО-2012

Сегодня утром главный тренер сборной Украины Олег Блохин огласил окончательную заявку команды на ЕВРО-2012. Она выглядит следующим образом.

Вратари: 1. Максим Коваль ("Динамо"), 12. Андрей Пятов ("Шахтер"), 23. Александр Горяинов ("Металлист").

Защитники: 17. Тарас Михалик, 3. Евгений Хачериди (оба - "Динамо"), 20. Ярослав Ракицкий, 5. Александр Кучер, 13. Вячеслав Шевчук (все - "Шахтер"), 2. Евгений Селин "("Ворскла"), 21. Богдан Бутко ("Ильичевец").
 
Полузащитники: 4. Анатолий Тимощук ("Бавария"), 9. Олег Гусев, 6. Денис Гармаш, 8. Александр Алиев, 11. Андрей Ярмоленко (все - "Динамо"), 14. Руслан Ротань, 19. Евгений Коноплянка (оба - "Днепр"), 18. Сергей Назаренко "("Таврия").
 
Нападающие: 7. Андрей Шевченко, 15. Артем Милевский (оба - "Динамо"), 10. Андрей Воронин ("Динамо" М, Россия), 16. Евгений Селезнев, 22. Марко Девич (оба - "Шахтер").

Таким образом, тремя футболистами, которых Блохин "отцепил" от заявки оказались вратарь Александр Бандура ("Металлург" Д), защитник Виталий Мандзюк ("Днепр") и полузащитник Тарас Степаненко ("Шахтер")

По материалам сайта ffu.org.ua

с Богом, парни! желаю выступить не хуже россиян 4 года назад! как минимум не хуже.
От і завершився "цирк" з викликом до збірної - Бандури, посереднього голкіпера, навіть за мірками ЧУ, хто його на збір брав - ? Не зрозуміло, натомість Каніболоцький міг би легко витіснити з списку Горяїнова. Те саме і по Мандзюку, ще восени після матчів Мандзюка за збірну, Блохін був дуже не задоволений грою останнього, на який бік його брали - ? Натомість Федецький кращий правий латераль України не поїхав, ТТД 128, 117 за гру це про Федецького, а 95 - 90 це про Бутко, Мандзюк по 70-75 витягує, що він робив в збірній - ? Степаненко та сама пісенька :) Едмар в двічі корисніший на полі за цифрами від Степаненка, кому був потрібний цей цирк - ?
Сховати
не играющий Каниболоцкий без опыта, иногда играющего Горяйнова с опытом? да ладно вам...)
Сховати
Горяїнов зіграв весною аж на три гри більше, включно з еврокубками :), і чудо голи які пускав, як в Одесі, замість за м'ячем стрибати, в нього звичка падати на "дупу" :). Каніболоцький дуже перспективний голкіпер, єдиний український який вміє грати на виході, як на мене він цікавіший від Коваля, а від Горяїнова так взагалі ... З іншої сторони грати і так буде Пятов, так чому не дати можливість ще одному молодому перспективному воротарю попасти до лав зб. на Евро 2012, безцінний досвід. А що Горяїнов ще рік, ну два і пенсія ...
Сховати
неправда на виході коваль був супер просто зараз його на лавці тремають але всерівно навіть перебуваючи на лавці виходить на заміну і показує досить високий рівень гри
Та цирк еще даже не начинался! Но уже очень скоро.. ))
Сховати
З групи вийдемо, однозначно, рівень виконавців а атаці шалений, і Блохін знайшов як їх задіяти, Гусев правого захисника, Коноплянка, Ярмоленко, Воронін, Девіч - потенційно напад України може і не слабший за Іспанію, єдине в центр не вистарчає Хаві, ну Назаренко також не поганий гравець, не Хаві та всеж, Коноплянка з Ярмоленком компенсують :) Якщо відчуюють впевненість в собі, ця збірна здатна вийти в фінал :)
Сховати
Відверто, шановний, дуже хотілося б звертатись до вас за ім'ям - люблю оптимістів.)) До того ж, сам також - ну-у ду-у-уже сподіваюсь на диво, але...:( Коротше кажучи, хай нашим хлопцям щастить! Хоча, знов таки, але.. але.. але........:)
Сховати
Можна і за ім'ям - Іван. Взагалі скептично ставився до Блохіна завжди і на ЧМ 2006 і до нього, але останнім часом, як на мене, Блохін прогресує і суттєво прогресує як тренер, до тогож знову таки як на мене, підібрався дуже сильний рівень виконавці індивідуально.
Сховати
По-перше, щиро приємно,- Олександр. До речі, в мене син Іван.) По-друге, теж скептично ставився до Блохіна, як до тренера (особливо клубного), зважаючи, перш за все, на його "неадекватний самоаналіз".:)) І якогось там суттєвого прогресу, нажаль, моє МДБВ не бачить. Чомусь.:)) Але зараз був би справді щасливий, якби ОВБ очолив наш улюблений ДК замість замість .. самі розуміємо кого. Бо гірше вже нема куди.:)/:(( І останнє. Що стосується "дуже сильного індивідуального рівня підібраних виконавців". Все ж таки ви, Іван,- невиправний отиміст!:) Втім, як би там не було, нам залишається тільки одне - гаряче вболівати за СВОЇХ!
вийдуть шведи і французи
Solomir, нам не латерали нужны, а зашитники! Что толку от Федецкого, если у него очень часто провалы в обороне? Всё время возвращать назад Гусева или Ярмоленко? Хватит с нас того, что Даниле постоянно штаны приходится поддерживать в серьёзных матчах.
Сховати
:) Футбол не стоїть на місці, те що було добре 10-15 років назад, зараз дуже погано, захисник фланговий який не грає в атаку в сучасному футболі це мінус один гравець, це величезна розкіш для команди, тому і буде грати Гусев правого захисника, а не Бутко, тільки Федецький кращий за Бутка і мав би бути в збірній. Сучасний захисник наприклад Алвеш, він грає і правого півзахисника і нападника правого, як і Майкон з Інтера в кращі роки, чи беріть кого хочете, молодого перспективного за якими стоїть черга з кращих коубів Европи, всі вони в першу чергу латералі, здатні закривати любу позицію на фланзі - захисника, півзахисника, нападника. Просто захисник це минуле сторіччя, з таким підходом нічого не досягнути, одним словом це Сьомін :(
Сховати
Основа любой команды - надёжная оборона. Считаешь ты это устарелым или не считаешь. Федецкий пойдёт вперёд, подстраховать его должен Ярмоленко (Гусев). Или все вперёд, бой покажет? Тогда на контратаках получим 10 штук, не меньше. Тот же Ибра, дай ему пространство, положит парочку. Твои любимые Карпаты тоже играют без обороны. И как успехи? Что в Европе, что в ЧУ... Баланс между обороной и атакой нужен! Я так понял, что переубедить тебя не удастся. Посему, игра покажет.
Сховати
В даному випадку ви не мене переконуєте, а сучасний футбол. не буду вдаватись в тактичні нюанси розлого, декілька зауважень, при переході латераля на позицію нападника правого, центральні захисники дещо перебудовуються і відповідно правий-центральний, має закривати зону правого захисника, лівий центральний зміщується за ним, і лівий захисник латераль також, або на місце правого-центрального сідає опорний півзахисник, таким чином залишаючи 4 в лінію по зонах в захисті, чи як в першому випадку 3 в лінію ... По Карпатах напевне не варто, це також буде над-то довго.
Я так и думал. Как по мне, то норм.
Селезнев - это, конечно, страх и ужас. Рад за Макса. Террикон ему даже 1й номер выписал. С тем как вчера лажал Пятов - таки есть шанс быть основным.
Селезнева оставили только потому, что от Шахтера и забил больше остальных в ЧУ Коваля берут как на экскурсию, играть итак Ляпов будет, или Горяинов
радий за степаненка))))))))))
не ти один. Це дерево деревяне. Особливо його гра головою. Смішно звучав коментар вчора під час матчу, що Селезнёв краще грає Мілі . Головою!!! Мандзюк на підміну краще вже. І степаненка я б можливо залишив. А от Алю відправив. Блохін мабуть надіється на штрафні якісь. Хоча Олександр розучився їх бити.
Однозначно Селезнёв не нужен сборной!!!Никуда не годятся такие форварды...
Я б Селезньова замість Мандзюка відправив би додому...
Сховати
Я б і Блохіна, відправив би...