Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 151
А і ще б додав,коли в цій ячейці друзів хтось додав десь коментарій,то у мене б висвічувалось(наприклад:Друзі/Даць,Горун,Гаргай,Гонта(8нових коментарій),Сарнавський, і так дальше.../ А я б натиснув на ім*я Гонта і мені відкриваються його коментарі і я можу долучатись до дискусії і можливо підтримати свого друга!!!
Показати
Гармонік, Спасибо, подумаем, как что-то подобное можно реализовать
Макаренко,в Говерлі грає
Показати
Ви мабуть переплутали Макаренка з кимось іншим.
Дивлюсь на сайті ПФЛ і бачу, що заявці "Говерли" (http://www.fpl.ua/ukr/clubs/279/) його немає, а от в заявці "Динамо" він присутній ще з 10 липня.
Ярмоленко,слабак,якщо перейде зараз в Евертон!Якби Ярмоленко був сильною особистістю то використав би ЛЧ,для більшої і вагомості для себе, хтось скаже що не відомо як би Динамо зіграло в ЛЧ,так але якби Ярмоленко ставив собі за ціль сильно зіграти,то не виходить лише в того хто нічого не робить і не старається!Це не вболівальник понизить Ярмолу, він сам себе понижує і сам в себе відбирає можливу дорогу н6а верх!!! Адже ЛЧ це більше відкритих дверей ніж Евертон,бо в Евертоні його не помітять інші чемпіонати,лише АПЛ,а що якщо в Евертоні він не притреться, а що якщо в нього в Евертоні не заладиться,або якщо гранди АПЛ не захотять його купляти навіть попри вдалу карьєру в Евертоні,а можи в тих грандів будут інші требування і Ярмола не підходитиме під ці запроси?! Ярмола значить заслужив те що сам собі вибрав !!! Він був лідером і моїм улюбленцем як футболіст і я вірив у нього більше ніж у Шевченка та нажаль я помилився і з Ярмоленка не получиться нічого і навряд він колись повернеться в Динамо на закаті карьєри як це зробив Шева!!!
Показати
Гармонік,
Представляю,что бы ты сказал Марадоне, который перешел в тогдашний Наполи 1984 года !!!!!! А Ярмоле до Марадоны.........Особенно улыбнуло ,что его заметят "лише АПЛ" ...,такие себе Бровары )))))
Розтягують , так довго чекати,чому б не зіграти уже слідуючої середи?!
Показати
Э-м-м-м, может потому, что одна команда играет в полу-финале Лиги Европы?!
А я живу в м.Хмельницькому і означатиме це що я не побачу матчу взагалі!!!
Показати
www.youtube.com/user/prosport.
В динаміці,я сам кричав ,щоб фолили вже і навіть не знав що це буде Кучер,але потім я його похвалив за мужність і за те що він поступив вірно!!!!!!!
Показати
Да, все верно сделал.
Написали блін історію,перший хет-рік за Україну забив югослав
Показати
Самурай бы такого "позора" не пережил и сделал бы себе харакири. А ты, что сделаешь ты?
Та нафік той девіч?Не хай випускають,не велика втрата-тоже мені джокер,це з якого перепугу девіч джокер,за які такі заслуги,де ,в чому??????!!!!!!!
Показати
Ну, вообще-то, на данный момент это наш лучший нападающий
Добре що в Динамо хоть є кого купувати,а вот у варварі таких нема,там лише сміття і судьї геї!!!
Показати
Не геі, a резинові концентраптиви, яких спочатку використовують а потім викидають
Та ти йди краще за шахту болій,може меньше єрунду писатимеш!!! Якщо сам ні вчому не здатин розібратися то вже тобі тренера іншого дай?! А якщо тут сам Гвардіола з своєю Барсою програв би то до тебе тоді б дійшло?!
Показати
Гвардиола может и проиграл бы, но игру бы наверняка показал. А у ДК нет игры. Вы разницу понимаете между "нет результата" и "нет игры"? Судьи могут "сделать" нужный результат, но они не могут заставит команду не играть, если она умеет это делать. А Динамо не играет и с Блохиным не заиграет.
Автор: Гармонік
7 вересня 2015 12:52
Оновлена Динамоманія мені сподобалась!
Я бачу що на цьому сайті і новини швидко поступають!Новини цікаві,змістовні і дуже потрібні! Але тут якось не людно, уболівальницьких коментарів замало! То я б хотів знати чи це просто час такий де м...
Автор: Гармонік
10 квітня 2013 11:12
Про не чесноти шахтара після матчу в Києві
 Доброго дня!Я простий вболівальник ДинамоК.І мене дивує як юлять і брешуть керівники шахтаря а також і команда!  Ми бачили матч і ми наблюдали як Динамо затискало шахтар і сковувало своїх о...