31 березня 2012 10:43

"Александрия" возмущена обвинениями в готовящемся дороворном матче

Керівництво ПФК «Олександрія», громадськість міста, палкі шанувальники  нашої футбольної команди обурені інсинуаціями, щодо договірного характеру матчу ПФК «Олександрія» – «Арсенал» (Київ).  З цього приводу хочемо висловити своє тверде, непохитне переконання про   наступне – це не що інше, як провокація, яка спеціально запущена в засоби масової інформації, щоб заплямувати честь і гідність ПФК «Олександрія» та нашого суперника. Кому це вигідно,-  ми не знаємо:  тим, хто ставить на тоталізатор, фанам, чи деяким функціонерам від футболу, а  можливо,  це лише інформаційні плітки.   
 
ПФК «Олександрія» завжди сповідував і надалі буде дотримуватись принципу справедливої та чесної гри, без будь-яких домовленостей.  Ми  радіємо від здобутих перемог  у Чемпіонаті, котрі виборювалися чесною та безкомпромісною грою наших футболістів, і  розчаровані невдачами, але  це наші внутрішні проблеми. Усі,  хто цікавиться професійно футболом, не може звинуватити нашу команду в договірних матчах. Ми твердо переконані і віримо, що і наш суперник – ФК «Арсенал» суворо дотримується Регламенту Прем`єр-ліги, де чітко виписана головна фабула правил футболу – «Чесна гра».

Ми в своїй повсякденній діяльності виступаємо  за популяризацію та підвищення престижу футболу в Україні, забезпечення необхідного рівня майстерності футболістів для успішного виступу клубних та національних команд України в міжнародних змаганнях.