15 серпня 2011 09:41

"Волынь" - "Александрия" - 3:1. Владимир Шаран: "Не умею разговарить с игроками так, как Кварцяный"

Володимир Шаран (головний тренер ПФК «Олександрія»):

- Які можуть бути коментарі по сьогоднішній грі, якщо ми програли усю боротьбу, зіграли не у той футбол, який награвали на тренуваннях. Ми повинні були більше грати низом, але мої гравці повністю не виконали установку на матч, - цитує Шарана прес-служба лучан.

- Та тренер, напевно, повинен визнати, що винен він сам. Напевно, потрібно було ставити на цю гру другий склад. З іншого боку, без бійцівських якостей сьогодні у футбол не грають. І «Волинь» нам якраз це й показала - як потрібно витискати максимум за рахунок вольових та бійцівських якостей.

Можливо, мені потрібно розмовляти з командою так, як Кварцяний розмовляє. Але я так не вмію, тому, напевне, нічого у нас не виходить.

- Ви погоджуєтесь, що героєм сьогоднішнього матчу був ваш воротар?

- Та немає у нас сьогодні героїв за такої гри.

- Які завдання поставлені перед «Олександрією» на цей сезон?

- Та які завдання?! На це питання я вже відповідав першого туру! Взагалі, для тих хто розбирається у футболі, такі питання недоцільні! Наша команда грає в місті, в якому п’ятдесят тисяч жителів. Лише одна людина - наш президент Микола Лавренко - тягне на собі футбол.

Але незабаром відкриється штучне поле для дітей. Для команди робиться, все, що тільки можна. Але про які завдання ми можемо говорити? У нас, по суті, зараз є лише один футболіст! Завдання у нас - показувати нормальну гру і закріпитися у Прем’єр-лізі.