8 серпня 2011 11:43

Борха ГОМЕС: "Динамо" - сильная и сбалансированная во всех линиях команда"

Центральний захисник «Карпат» Борха Гомез після гри з «Динамо» у розмові з кореспондентом Інформаційного центру клубу зазначив, що поєдинок був практично рівним, а його долю вирішила краща реалізація гольових моментів динамівцями.

– До першого гола «Карпати» виглядали краще. Розкажи, як «Карпати» його пропустили.
– Ми насправді почали гру дуже добре і першими мали кілька моментів, аби відкрити рахунок у матчі. Однак реалізувати їх нам не вдалося. А потім пропустили той прикрий гол. Прикро, бо там у них не було ніяких шансів забити. Можна сказати, що ми самі подарували їм цей гол. Більше навіть не знаю, що тут можна додати. Але я вважаю, що наша проблема не в обороні. Просто потрібно реалізовувати свої моменти. Адже їх у нас було достатньо. Так що будемо використовувати їх, тоді все буде добре – будуть і голи, і перемоги.

– У другому таймі «Динамо» провело багато гострих контратак.
– Ми дуже швидко пропустили в другій половині другий гол. Тому нам потрібно було йти вперед великими силами, що ми й робили. Тобто ми ризикували, але робили це свідомо. Звісно, що за такого розвитку подій у них з’явився простір і вони почали проводити швидкі контратаки. Але ми також мали гарні моменти, однак знову залишилися ні з чим.

– Якими є твої враження від гри динамівців?
– Ми знали проти кого будемо грати. «Динамо» – насправді дуже сильна команда, збалансована в усіх лініях. Саме такою вона сьогодні й постала у грі з нами. Але з іншого боку, я думаю, всі побачили, що ми не гірші за них. А програли через те, що не змогли, на відміну від них, реалізувати свої моменти.

– Що скажеш про фанатів «Карпат»?
– О, вони просто супер! Ми абсолютно не відчували, що граємо у гостях. Та й загалом сьогодні було відчуття справжнього свята футболу. Шкода тільки, що ми не змогли віддячити їм за таку фантастичну підтримку позитивним результатом. Знаю, вони вже зачекалися від нас перемог у чемпіонаті. Але я думаю, що нас вже повинно нарешті прорвати...

Інформаційний центр ФК «Карпати»