Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
6 грудня 2010 19:54
35

Кому FIFA Ballon D'Or!? (Частина 2)

Я знову хочу звернути Вашу увагу на претендентів на Золотий м'яч 2010р. Напевно більшості вже відомо, що їх залишилось три: Хаві, Іньєста і Ліонель Мессі. Перші дві кандидатури не викликають жодних сумнівів, а ось чому Мессі, а не Снейдер мені не зрозуміло...

Мессі це дійсно талант, який своєю грою зачаровує сотні уболіальників. Суперечки про те хто кращий Мессі чи К.Роналду!? Напевно стануть своєрідною візитівкою даного футбольного періоду і займуть своє законе місце в історії футболу. Але тут не про дану "дуель" цих двох талантів. Мені здається, що Мессі свій Золотий м'яч отримав минулого року. В цьому році я його не бачу навіть в трійці, навідміно від Снейдера, який якраз і заслужив потрапити туди. Уеслі провів класний сезон в Інтері, де був одним з ключових футболістів. Він не раз вів за собою колектив, а його фантастичні удари вбили не одного "павука". Інтер заслужено виграв ЛЧ, а Снейдер став одним з ковалів цієї перемоги. Так основний фінал Уеслі програв, але навідміно від Мессі Снейдер може і ЧС занести собі в актив. Звичайно програш є програш, але Лео взагалі на фоні Уеслі був блідою тінью. Нічим особливим він на ЧС не запамятався. Отже, на місці Мессі в цій трійці мав бути Снейдер це моя думка. Він на це заслужив набагато більше ніж Лео.

Хаві людина про, яку можна і потрібно писати окремі статі, блоги. Уявити теперішню Барсу і зб.Іспанії без цього супермозку неможливо. Він генератор атак цих двох "супер машин". Саме він з Іньєстою створили просто неймовірний дует в центрі поля аналогів, якому нема. Хаві пасує, відбирає і забиває. Здавалося б один футболіст, а вміє все, ну маєже все. Мені здається на даний момент це ідеал ЦПЗ. Він має взривну швидкість, прекрасну техніку, філіграний пас, феноменальне бачення поля і просто прекрасний удар. На мою думку саме Хаві має отримати Золотий м'яч 2010р.

Іньєста безумовно заслужив бути в трійці кращих футболістів року, що минає. Як я написав вище вони з Хаві це ядерна суміш. Цей дует може зробити феєрію на футбольному полі і з простого мачу зробити футбольну виставу.

Отже, я коротко розкрив свою точку зору і представив, теж коротко(дуже коротко) цих кандидатів. Хотілося б почути вашу точку зору. Я ставлю ще раз запитання: Кому Ви вручили б Золотий м'яч 2010р!? І чому!? (коротко, якщо можна поясніть ваш вибір).

Дякую за увагу!!!

P.S. http://www.dynamomania.com/posts/122097-komu-zolot... силка на першу частину кому цікаво=)...

Я считаю золотой мяч заслужил Хави, второе место - снейдер, третье - месси, 4 - иньеста. Почему не Месси 1й, - малые заслуги со сборной на ЧМ. А остальные трое сыграли в финалах самых главных турниров уходящего года, и сыграли феерически как на протяжении всего года. Иньеста гениальный футболист, но он не такой харизматический лидер своей команды как вышеперечисленые ребята, которые на даный момент незаменимы в своих командах.
Снейдер заслужил ЗМ, пусть он проиграл ЧМ, но он выиграл ЛЧ.Был, на мой взгляд, лучшим в ЛЧ и одним из лучших на ЧМ. забил кучу мячей, отдал уйму голевых передач. ну кто как не он?!
Сховати
Саня можливо ти і правий, але нажаль Снейдера нема в трійці не справидливо, але...
не знаю, вроде как по-уму Хави получается, но сердце никак не лежит :)
Сховати
А до кого лежить!?
Очень хочу что бы Золотой мяч получил Иньеста. Он его давно заслужил. Часто забивает важные, решающие мячи. И мяч в финале Чемпионата Мира еще одно тому подтверждение... Что тут говорить Иньеста своей игрой заслуживает Золотого мяча. Я за Иньесту...
Снейдер найкращий у цьому сезоні, але виграє якийсь гравець з барси вони вже всьо фіфа купили.
Сховати
Моя думка, що Снейдер один з кращих, але як я написав в блозі він програв освний фінал. І я повністю згідний з тим що в трійку він мав попасти. Мессі зайняв його місце. А от проте, що всьо купили це вже наш менталітет говорить в тобі=).
Сховати
Чим Іньєста заслужив? він півроку взагалі не грав через травму за 1 гол давати ЗМ це абсурд. А Снайдер виграв всьо крім ЧС і то ЧС він програв у фіналі і став найкращим бомбардиром. А то що Іспанці купляють треба просто подивитися їхні матчі на ЧС там майже в кожні грі судья їм підсуджував.
Сховати
Ну я особисто за Хаві. Тут я тебе не переконаю, а ти мене!!! А ось на рахунок судів на ЧС ти загнув!!! Це абсурд.
Сховати
Так 1/8 гол з офсайду у ворота Португалії і дуже багато раз фолили на Роналдо ні одного штрафного судья не дав, фінал Іньста мав получити червону карточку за то що вдарив вже не памятаю кого здається Роббена, гол забитий не по правилах там голандці мали бити штрафний, я вже не говорю про груповий етап коли Вілья б'є гравця по морді і не получає навіть жовтої карточки і матч з Чілі лєва червона карточка Чілійцю. Я сам колись симпатизував іспанцям, але я не люблю коли купляють судів так само як і барсу.
Сховати
Можливо в твоїх словах і є доля правди, але я притимуюсь іншої думки, і всетаки вірю в силу зб.Іспанії. По-перше підбір судів до ЧС був дуже неоднозначним, там було багато людей, які навіть на Українську Першу Лігу не тягнуть. По-друге суді помилялися, помиляються і будуть помилятись вони люди такі саммі, як ми з тобою. Так останім часом ФІФА і УЄФА приймають дуже не однозначні рішення, які ніяк не покращують, а навпаки роблять лише гірше і футболістам, і уболівальникам, і собі теж. Ці дві організації втратили аворитет. Їхні дії деколи просто важко пояснити логічно. Тому не дивно чому всі почали говорити про корупцію в вищих ешалонаг світового футболу. А на рахунок підкупу судів моя думка така, потрібно вводити відео повтори. Тоді жодних запитань і звинувачень не буде, і ми зможем насолоджуватись футболом зповна. Але це навіть близько не впланах Блатера чи Платіні!!!
Сховати
Ну на ЧС суді дійсно судили нулячі як мож було не увидіти гол Лампарда я не розумію його всі побачили крім судді, а гол Тевеза з 2 метрового офсайду це взагалі смішно судья на повторі побачив що був офсайд, а гол всерівно зарахував! Короче закінчуєм з ЧС зараз саме головне це Київське Динамо а всьо інше це дурне!
Сховати
Згода, але я просто вирішив трішки відволікти народ від топтання на місці. Надоїли вже статі і блоги про Сьоміна. То він вже підписав контракт, то він нічого нечув і в тому руслі. Тай не варто зациклюватись так на ДК. Так це наша улюблена команда, але потрібно бути в курсі інших подій у футбольному світі. ДК завжди буде темою №1!!!
http://www.dynamomania.com/posts/112119-suddi-videopovtori-blater-platini ось доречі мій блог на рахунок підкупу судів і про введення відео повторів писав влітку під час ЧС. Короткий, але я там власну думку висловив!!!