28 квітня 2010 12:27
8

У Колесникова нет компромата на Григория Суркиса

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс у розмові з ІМК спростував чутки про свою особисту ворожнечу з віце-прем’єром з питань ЄВРО-2012 Борисом Колесніковим.

За словами Г.Суркіса, попри всі чутки, він неодноразово особисто спілкувався з віце-прем’єром Б.Колесніковим і свою співпрацю з ним оцінює позитивно.

"Ми взагалі не сварилися с Борисом Колесніковим і нормально з ним співпрацюємо", - сказав Г.Суркіс.

Крім того, президент ФФУ назвав перше запитання, яке він поставив Б.Колеснікову після обрання останнього віце-прем'єром, і розповів, "через що болить його серце": "Я поставив перше запитання віце-прем'єру, чи є у нього якісь відомості, що я протягом певного періоду часу спробував, умовно кажучи, вирішити свої власні інтереси. І він відповів, що таких відомостей немає, а якщо б були, то про це було відомо".

"У мене сьогодні є одна проблема - це мої батьки, яким на двох у цьому році виповниться 175 років. А все інше від мене відлітає, як від залізобетонного паркану. Тому що з підлістю я в зустрічався і в 20, і в 60 років. І сьогодні у мене імунітет на підлість. Вважайте, що я в бронежилеті! Єдина точка, в яку потрапляють "стріли" моїх опонентів, - це моє серце, яке збивається з ритму, коли я чую дзвінок від мого батька, який після чергової брудної інформації про мене, яка не має нічого спільного з правдою, питає в мене: "Як справи, синку?". А я кажу: "Тату, переходь відразу до теми - що дивився, що читав?". А татові 91-й рік, і він переніс операцію на серці кілька тижнів тому…", - зазначив співрозмовник ІМК.
 

Здоровья родителям и ему самому!!!
А вы не поняли, с кем теперь придется иметь дело? Этих людей интересует исключительно одно бабло, и как оно к ним придет, это их не волнует. Здесь нет места такому понятию, как благодарность. Можно подумать они это бабло, и т.п. с собой заберут.
Та пздц! Человек на своих плечах можно сказать привёз Евро в Украину,а теперь это всё забылось и его ещё обвиняют в провалах городских властей!
А вообще, какими ж мерзкими надо быть... Я про донецких... Может уже уважаемая публика и забыла, кто в первых рядах бился за вызволение колесникова из тюряги в 2005г.? Кто ставил протестные палатки на стадионе Динамо? И вот так они отплачивают. Наука будет ГМС...
Григорий Михалыч настоящий Динамовец любого крота под асфальт закатает!!!Удачи ему!!!
Не знаю,у меня к Г.М Суркису огромное уважение!Воспитанный,не гнилой(как многие люди его круга),интеллектуал...Человек высокого уровня.
Сховати
С возрастом многие меняются и меняются в лучшую сторону!)) Вот, помню, в молодости некоторые и "биомицином" из горла в подворотне не брезговали, а сейчас... "неподобство", говорят:) Это я не о Суркисах)))
началось!Пусть Колесо не катит бочку ,ни чего он не сделает при всем большом желании!