17 лютого 2010 19:36
11

Шейхи будут смотреть матчи Премьер-лиги

Міжнародний партнер Прем’єр-ліги компанія IMG реалізувала пакет медіа-прав 11 клубів на території Близького Сходу і Північної Африки. Ліцензію отримала компанія «Kuwait TV». Тепер аудиторія спортивного телеканалу «Kuwait TV3», який має ефірне покриття у 21 країні арабського світу, спостерігатиме за матчами української Прем’єр-ліги. Починаючи з весняної частини чемпіонату, у кожному турі кувейтці обиратимуть для трансляцій два поєдинки.

− Близький Схід − це перспективний ринок із вибагливим глядачем, − коментує цю угоду директор з розвитку ПЛ Вадим Галаган. − Тому у кілька разів приємніше, що «Kuwait TV» зацікавився нашим продуктом. Розширення телевізійного охоплення української Прем’єр-ліги на нові регіони Близького Сходу та Північної Африки − ще одне свідчення того, що наш телевізійний продукт стрімко розвивається. З наступного сезону, в разі об’єднання прав всіх клубів Прем’єр-ліги в єдиний пул, присутність українського елітного футбольного дивізіону у світовому інформаційному просторі може ще суттєвіше збільшитися. Відповідно, зростуть і доходи клубів від реалізації міжнародних медіа-прав.

Кувейт став п’ятою іноземною країною, телеканали яких транслюють матчі Прем’єр-ліги. Раніше ПЛ самостійно уклала ліцензійні угоди з телекомпаніями Росії та Румунії, а завдяки співпраці з компанією IMG до показу матчів приєдналися також Польща та Вірменія.
 

Это они специально за Каддури присматривать...
може якийсь Мансур придбае нас
мне кажется они просто премьер лигой ошиблись)))
Сховати
)))))
Может хоть Динамо купят....
Сховати
не куплять Динамо Днепр Кривбас, Металіст, Арсенал не входять в число цих 11 клубів!
Шейхи глянут разик наш чемп пополюются и отключат этот канал=)))))
Шейхам наверно не объяснили что Шеву они не увидят)
спугнут...
О круть)! Может им и какой-нибудь из наших клубов приглянется?)
Ну все теперь всех наших пенсионеров выкупят