Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 94
30 млн. за Раміреса ще можна зрозуміти: гравець збірної Бразилії, володар кубка чемпіонів і ліги Європи, чемпіон Англії і Португалії. А тут: середній футболіст, з напівмертвого чемпіонату, без міжнародних досягнень.... Маячня повна.
Показати
Olegan, он весьма неплохой футболёр. Да и смотрели его, скорее всего, не в матчах с "Волынью" и "Сталью", а с "Реалом" и "ПСЖ"
"Известный журналист Роман Бебех....." , в принципі дальше можна було не читати. Дурналістика в усій красі...
Показати
Olegan, Предупреждение за вмешательство в модерацию.
Прийнятний жереб. В першому матчі ризикнемо і, дасть бог, зачіпимось за очки, в другому +3, в третьому нічийку і ми в плей-оф.
Показати
Olegan, Фоменко і ризик несумісні. Правда, нема впевненості що Фома залишиться, крутять щось в ФФУ.
От чого не вистачає нашому чемпіонату. Хоч б такі цифри, але в гривнях, і Говерла з Запоріжжям на полі б кістьми лягали. Буде стимул до перемог, буде футбол, а ні - ми приречені на деградацію і Шотландський сценарій ще буде за щастя.
Показати
Olegan, ты проспонсируешь?
Барса, Баварія - позаземні цивілізації, Реал - хіба, якщо нам попре, як Дніпру в попередній ЛЄ, Атлетіко - противний, прагматичний (наше на порядок якісніше віддзеркалення). Залишаються Сіті і Вовки. От не знаю чому, але хочеться до пари англо-арабський грошовий мішок і, звичайно, глядачів на стадіоні. То б була епічна заруба.
Показати
Olegan, повнiстю згоден! )
Обмін на Ламелу...
Показати
Olegan, нащо він нам? Зажрався Ламела, зіпсували його гроші, потім травма, і нині він навіть не завжди з лавки в ТТХ виходить.
А далі що? Що в ЛЧ робити будемо, гімн співати? Що Суркіс, що Ахмєтов - 2 капці пара. То конкурентного чемпіонату хочуть з глядачами, трансляціями, ажіотажем. То організовують комедію з однокласниками. Усі хочуть чемпіонства, без питань, але чемпіоном якого чемпіонату ми станемо. Це просто дно.
Показати
В ЛЧ буде чудова 4 корзина і різний шлак типу БАТЕ и Маріборів. Обіграємо їх і вже в єврокубках навесні) А може повезе, як кротам, і цього достатньо буде для виходу з групи. Головне зайняти 1 місце в чемпіонаті і вийти напряму в групу.
В матчі брали участь Волинь Луцьк і Динамо Київ, жовту картку арбітр Швецов показав Ярмоленку, яку відмінило КДК за апеляцією Динамо, а найбільше коментарів від пандоріума Палкіна. Нє, ну не клініка?
Показати
так ,дійсно, майдан доскакався, а палкин доп..делся. Клиника майдана, епть
Не попадання в ЛЧ для Шахти на наступний сезон рівнозначно смерті. Якщо так станеться, думаю, команду чекають Ілсіньо-Матузалемський караул. Для них чемпіонство - єдиний шанс зберегти команду в сьогоднішньому стані, або з мінімальними втратами.
Показати
Да и хрен с ними.
Динамо сьогодні було надзвичайним. Чекаю на коментар Віті Леоненка.
Показати
Сегодня в 12 часов канал Футбол включайте))
No results found.