Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 82
я читав...але тоді Ви в адресу Мілоша нічого поганого не написали...
Показати
Я и сейчас ничего плохого не написал... в его адрес...)))
Видишь, как только "вставил" ему - сразу зашевелился во втором тайме)))
так те саме що і Кравець...хіба не видно???
Показати
О Кравце я выше уже написал 15:44
Коментарі по темі:
таке ж можна сказати і про гравців...коли гравець хороший-а характер погянючий...=(це часте явище...вле все-таки футбол люблять за гру!люблять тих,хто цю гру робить цікавою...а характер вже на 2 плані... ну але Маур все-таки скотина...=(паршивенький человечек...=)
Показати
Ти всьо сказав в точку. ну але Маур все-таки скотина...=(паршивенький человечек...=) +100000 =))))))
я розумію що Ви фанат Мілана...але потрібно обєктивно оцінювати ситуацію...після поразки від МЮ вдома залишається дуже мало надій на Мілан...=(так що напевно вони припинять своэ ыснування в ЛЧ сезону 09-10...=(
Показати
Я в них вірю:)
чувак,це ''йолуп'' майже з нічого створив команду,привів її до перемоги в ЛЧ,потім з Челсі перервав,повторюсь,гегемонію МЮ,і тепер підносить Інтер...який,до речі,не дуже охоче хотіли очолити інші тренери...і гравці також не хотіли туди йти...яскравий приклад-Снайдер...а що тепер?він зараз за Інтер і за Маура готовий життя віддати але знаєш чим мені найбільше подобається Маур?тим що він колись отримував підсрачників від футболістів...але виріс у найдорожчого і одного з найкращих тренерів!оце його прагнення завжди до вдосконалення мені і подобається...
Показати
Ну не скажу шо він тренер поганий він один з найкращих тренерів світу на цей час... Но його характер мене бісить,він як тренер норм,а як людина...
угу,на рахунок непередбачуваності-повністю згоден!сьогоднішній футбол і його результат дуже важко передбачити...так що побачимо що з того вийде...=)
Показати
Что бы из этого не вышло главное, что бы было весело и интересно! Ибо футбол это в первую очередь зрелище, и оно должно приносить радость!
друже,цей рік для Італії буде особливим...вона поверне собі колишню славу...=)))цього року співпаде класна гра і хороший результат...=)раньше було або одне або інше...=)
Показати
Посмотрим,посмотрим... Не люблю если честно наперед гадать) Этот мир непредсказуем И может все случится! Я не удивлюсь если даже ЛЧ Порту/Штуттгарт/ЦСКА/Севилья выиграет!
ну то що статистика на вашому полі хороша-це все-таки лише статистика...її творять...так що я не звертаю на це уваги...=)На рахунок переваги АПЛ...я думаю що прийшов кінець гегемонії Англії чи Іспанії в цьому турнірі...кубок Чемпіонів цього року буде в Італії...=)в Мілані...=)
Показати
Гегемонии АПЛ ничто не помешает))
Інтер зрівняє Лондон із землею...крапка!=)бюсь об заклад що Інтер пройде далі...=)
Показати
Лондон с землей?) Очень сомневаюсь)) У нас статистика на Бридже хорошая Мы в этом сезоне дома не проигрываем(максимум ничья) В общем, чего спорить Сами потом все увидим! Но думается мне, что доминирование АПЛ продолжится!
Serhio бан на 3 дні!
Показати
Пробачте,але все це від душі
No results found.