Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 13
Шановні фанати Вукоєвіча, а слабо його класність підтвердити статистикою? наприклад, скільки він роби відборів за матч, або скільки віддає передач вперед?
Показати
+ !
А ты на каких фактах его " не классность " подтверждаешь?! Статистика одна, Вуко не сидит на банке..с 2008-го года он сыграл за команду больше 120 матчей.. это уже значит многое! Был бы бесполезен как Вы пишите, сидел бы на банке.! Это лично моё мнение и взгляды на игроков у нас могут быть разные!
"- Какие обязанности тебе дал Хацкевич? - Никаких. Надо было просто сыграть и выложиться на максимум." А у Хацкевича бувають ще якісь установки?
Показати
+++
Ну зрозуміло... Ті хто пише (писав) що тренери не впоруються зі своєю роботою, волаючі дурники. Ті хто хоче хоча б якогось покарання винних (Пінколіні), також волаючі дурники. А що треба робити? і нічого! "надо (як і кожного року) подождать" зимою (як і кожного року) буде чистка. потім (як і кожного року) стане все добре. А потім, восени, Франков нам знову заспіває, цю саму пісню.
Показати
Не згоден з тобою... Раніше ніхто навіть не смів думати про чистки... зараз не те що сміють, зараз про це говорять всі)) Висновки на мою думку вже зробили... декого ми дійсно після зими не побачим... я на це сподіваюсь... а тим хто залишиться дадуть шанс зрозуміти що від них хочуть... не зрозуміють також підуть за першими)) У Блохіна є характер, є гідність, він не може мовчати, він не буде сопіти собі під носа... він ставить умови і приймає рішеня відповідаючи за результат або йде)) Хотілося щоб було перше дивлячись на його діяльність у збірній))
No results found.