Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 218
+100000 По покупкам "Динамо" круче "Реала" и "Барселоны" тут не радіти, а плакати треба. Єдиний вихід запросити селекціонерів з Портуі точка.!!!!
Показати
Не обязательно с Порту. Есть же еще Бенфика, Аякс, ПСВ. На крайняк Твенте или Брага...
ІМХО давайте вернем Бангуру, він тоже 27 років, а користі буде набагато більше, ніж з Брауна!!! Хто за, ставим +100!!!
Показати
не будет он лучше брауна.по одной просто причине./Он не будет забивать мячи вытягивающие клуб.и и грать 1 впереди.долго обьяснять. Но к брауну нужен скоростной технарь в пару
+100))
Бангура не забивал столько за год, сколько Браун за полгода
Гранквіст стільки не коштує, подивисьйого 1,5 роки тому купили за 2 млн, а тепер продають за 7, дуже дивно, десь нашого брата на..... Якщо Кардосо купляти за 20 млн, в його віці, то все ок, а як молодого, сильного, універсала атаки Джуліано, то все погано, та? Так Гранквіст хороший захисник, але нічим не кращий Торсільєрі чи Мазуха, які були придбані за менші суми, адекватніші. Більше того Папе Діакате ІМХО кращий, ніж Гранквіст( по тих іграх, що я бачив Папе в Ліоні, і Гранквіста в Дженоа) Діакате швидший набагато і габаритами не поступається...згадай гл Шахтарю у Суперкубку, де дебют Аруни був.
Показати
Пап ломался на уровне Кравца, помнишь? Да и с пасом засада была и с позицией тоже... Хотя основное - это травмы
мені ще дядько розказував, що дідовщина в ДК була у всі часи, навіть при Лобановському, просто Ярмоля і Гусь і самі б не грали і Коноплі не дали, зачмирили як Маграо, Андре, Бертольо, Гільєрме, Мандзюка, як пробували Дуду, але той за рахунок самовіддачі і викладки не здався...думаю це ж чекає Рубена і Рафаеля, Кранчар під захистом Вуко
Показати
На рахунок дідовщини не буду сперечатися,можливо і є.Тільки діди наші Алієв і Ко,а на рахунок Олега маю сумніви,не така він людина.І ще одне:ви пишете,що Коноплянці не дали б грати,як Маграо,Андре і далі по списку,а ось Дуду виділили за рахунок самовіддачі.А чим гірший Євген за того самого Дуду?
Коноплянки нема тільки тому, що інакше була б забастовка збоку Гусєва і Ярмоленка. Якщо хтось з них піде, то цілком можливо.
Показати
В якому розумінні забастовка? У нас,що завод чи фабрика,щоб бастувати.Як на мене,то у Ярмоленка вже давно забастовка(сподіваюсь після зборів закінчиться))).
за 9+9+8=26 млн не продасть? тим більше знаючи дружбу ІМС і Коломи...
Показати
Якби все було так легко,то у нас вже давно був би Коноплянка(як приклад)
Гравець класний, але в такому віці давати 7 млн (як і за Рубена, Рафаеля, Кранчара) - забагато!!! Краще гроші потрачені на Руб...Раф...Кр... витратити на класного форварда або викупити Джуліано у Дніпра. ІМХО Джу кращий за цю 3.
Показати
Джуліано нам ніхто не продасть.На жаль.
В каком возрасте? В 27 лет он для тебя уже старик? Парень, ты точно понимаешь до скольки футболисты играют? Тем более он защитник, а не атакующий игрок где скорость очень важна. 27 лет - это как раз "золотое" время для карьеры футболиста! А стоит он столько потому что игрок его уровня как раз столько и стоит! Или по твоему лучше взять бразильца очередного за 2 млн "на вырост" и потом жаловаться почему он так плохо играет? Аналогично глупость про Джулиано пишешь. Его может и согласятся продать, но после покупки игрока за 26 млн о которых ты пишешь его в команде придется все время ставить в основу + начнется не здоровое волнение внутри коллектива из-за расценок и того, что он постоянно в основе, а другие должны свое место завоевывать. Так же зачем нам бразилец в полузащиту где у нас и так больше чем пол состава числиться?
Мені 19 р. вчився в школі Карпат, по іграх та по житті поняв, що на полі Тактика, Стратегія відходять на 2 план, більшість вирішують індивідуальні дії гравців, в команді повинен бути 1 лідер , 2-3 якісних гравці атаки, і холоднокровний захист, тоді на полі є впевненість. Зіграність набувається навіть за 1 місяць, це провірено на собі, а професіонали зігратись можуть ще швидше.
Показати
)))Я теперь понял почему Карпаты провалили прошлый сезон и начало этого, они новыми методами тактику изучали, в в PES))))
Ауу, ТТ-33 дозаявлять? Бо якщо Попов, то смерть((
Показати
а как хотел чтоб удинезе или лиль попал они бы проверили динамо на профпригодность!)
слава богу,можно до заявить Тайво,и Хачериди будет, жаль что он сможет играть только во второй игре((
До заявить можно Тайво!
Тайво дозаявити на Бладбах можна?
Показати
да, а как он в PES, кстати, норм? :)
No results found.