Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 109
Будь-ласка причитайтесь у текст!!! написано, що не Тімішоара його вигнала (бо він їм не підійшов), а він сам через суд розірвав контракт...ви просто читаєте те що хочете, а не те що дійсно написано...
Показати
Мабуть він просто не хоче грати в 2 дивізіоні...це не його рівень... а ви тут розвели.
Коментарі по темі:
всё агонь!!!!)))
Показати
Братиш, ты меня так не огорчай :)
Коментарі по темі:
Блін от навіщо брати 4 воротаря? краще б Буяльського взяли
Показати
а по мне все верно....)) Буяльсикй и Калитка одноплановые, либо тот, либо тот... генофонд конечно лучше у Калитки) хотя говорят Буяльский талант , но я его не видел, да и постоянство все знаем важно для Семина... а Калитка как не крути до травмы более постоянно грел банку основы)) и был готов выйти на поле... и даже иногда выходил.... а вот вратари... том у же Шовковскому чтоб был в тонусе и не раслаблялся... пригодиться когда куча людей подсиживают, хотя реально думаю Бойко на третий сбор поедет к Максимову в кривбасс.. а стоять будет Сашо и под ним Коваль)) а Кичак... может в Закапратье Говерлу отправить, те походу могут выйти в вышку))
погугли...повинен бути....це яка версія?
Показати
Football Manager 2012.v 12.0.4.37031
Поставь патч укр. лиги...будут норм емблемы!!
Показати
есть патч укр.лиги?
А що по суті змінилося??? етикетка, ну хіба що!!! вміст сайту, його функції та ефективність залишається тією самою((( Краще взяти декілька професіоналів комп'ютерної справи, і вони зробили б цукерку зі старого сайту, лише новинами та обновленням інформації... Зі старими працівниками новий сайт буде таким самим УГ!!!
Показати
Из плюсов: - профили игроков; - удобный просмотр фото.
сайт в тестовом режиме. есть надежда что его наполнят еще интересной информацией. Единственное что меня смущает, что сайт презентовали и закрыли ))))
вiдзначив уродини??????????це як....я таких слів ще не зустрічав...хто це писав???
Показати
http://sum.in.ua/s/urodyny
украинский язык полон польских слов: urodziny - ДР
А в чому прикол??? кращий гравець року, а в списку лівих півзахисників аж 3!!! нонсенс...і при цьому він кращий по системі гол+пас....не розумію"!
Показати
Проголосували так...
Немного не пойму ождного - Гусев справа, а Ярмол слева. Кто их подменять будет??? никто же не застрахован от усталости и травм... или Сема опять хочет 3 турнира 13 игроками вытянуть, и при этом имея запас игрков, готовых доказывать свою профпригодность, жаловатся на недоукомплектованость!!!
Показати
а нафіга аж 13 гравців??? йому і 11 вистачає + шостий ценрзахисник на 92 хв на заміну і всьо окей))))
Даа схоже умовний резерв явно переважає перед умовною основою....а це вже цікаво, на що зробить Сьомін ставку в 2 колі... на стійкий результат основи, і під цим розуміючи валідольну гру і вирвані на жилах голи; чи на молодь з якою є шанс показати дуже цікаву комбінаційну швидку гру. Тепер вам Паличу обирати майбутнє...
Показати
Да ничего дубль не показал кроме желания, так всегда, резерв попу рвет что бы проявить себя. Тем более это первая неделя сборов, 2 тренировки в день, я знаю что это такое и поверь когда выходишь на первую игру, то просто отдыхаешь от нагрузок) Но пару ребят с дубля должны весной получать игровое время. Сил смотреть на Нинковича, Аруну и Милю нет.
трус он и в фарике трус 1 мкимум игрок новый будет в оснве махмеди а молодняк дубль как всегда
Автор: ПетлюрА
13 травня 2012 22:58
Віляреал вилітає в СЕГУНДУ!!!!
Народ пишу пост не для того, щоб розповісти масу інформація. Я хочу створити флудилку на одну тему, по суті тема в заголовку. Буквально хвилини назад Вільяреал отримав поразку від Атлетико, і вилетів в Сегунду...