Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Артём, от за таке УЄФА повинна тоді матчі 3 дискваліфікації дати, якщо не більше
Показати
Tyrant, да пусть 10 дают
Хто і кого бив?
Показати
Tyrant, ферейра,после удаления ордеца, подбежал к боллбою и толкнул его за щиты
А скільки було продано до виїздних 2-2?
Показати
Tyrant, ем, тиждень тому? Логічно, що небагато. На ЧУ по 4 тисячі ходить. А тут Єврокубки, та ще й погода вже більш-менш
Tyrant, ем, тиждень тому? Логічно, що небагато. На ЧУ по 4 тисячі ходить. А тут Єврокубки, та ще й погода вже більш-менш
Антон, Лаціо команда не багата, але Лотито робить все щоб команда не просто існувала, а й розвивалась. Влітку після продажу Де Врея і Мілінковіча-Савіча точно бідняками не будуть, плюс іще на половину складу попит буде, а взамін знайдуть ноунеймів і відкриють іще пару-трійку талановитих футболістів.
Показати
Tyrant, Де Врей уйдет бесплатно, заканчивается контракт.
На Динамо проти Лаціо був 7, а за годину до гри 9.4
Показати
Tyrant, так все равно не сыграла ставка)
Олег, намінусували людину, а він правий, щоб розвивалась збірна і сам гравець треба в 22-23 щоб футболіст грав в команді з топ-5 ліг.
Показати
Tyrant, а клуб в это время будем поливать помоями, что не могут купить топового игрока ! Так получается ?
Tyrant, а "Динамо" не треба розвиватися?
Александр, просто нехай Михайличенко дивиться всіх суперників :)
Показати
Tyrant, Просто мені здається, що Михайличенко непоганий тактик, свого часу пограв і в Лобановського і в Європі. Та й голова на плечах є. Можливо, якихось інших тренерських якостей і бракує, але в плані тактики міг би вибудувати гру Динамо.
ninko36, автобус ніхто не забороняв, а Моур так 2 ЛЧ виграв, така гра має право на життя, тим паче якщо приносить такий результат. А правильна організація оборонної роботи і виходу в атаку це заслуга тренера.
Показати
Tyrant, "правильна організація оборонної роботи", когда тебе Севилья наносит 25 ударов за матч это очень правильная организация)) Или когда Де Хеа совершает самое большое количество сейвов в 21-м веке в АПЛ за один матч это тоже правильная организация оборонной работы. И это я только привел вопиющие примеры. Жесть в общем
Артём, такі пенальті в АПЛ не ставляться(хіба що дівчаткам з ТТХ), а Моур переграв Клоппа. Дивлячись на автобус Моура з хорошими виходами в контратаки і наш убогий автобус виникає запитання - де наші виходи в атаку? В єврокубках Хацкевич намагається скопіювати Моура, але до Моура йому далеко.
Показати
Tyrant, может нужно сравнить два автобуса по цене? Когда у нас в контры будут убегать санчесы, рэшфорды и лукаки тогда и сравнивайте. Защиту это тоже касается.
А вообще это дно, расхваливать чей-то автобус, а тем более в исполнении такой команды, как МЮ.
ДК-1975, якщо якимось дивом пройдемо Лаціо то ще сезон нам не бачити тренера, на жаль. Я дуже сподівався що після Реброва буде Вернидуб, і результати вниз не скотяться, але Суркіс видав черговий перл - призначити Хацкевича.
Показати
Знаешь, я не верил ни на 1%, что ИМС назначит Хацкевича, совершит такую глупость, идиотизм... но он это сделал, и я понял, что ещё года 2 будут потеряны. Не уволит он его раньше. Независимо от того, пройдём Лацио, или нет. Увы.
No results found.