Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 70
Вуко справжній лідер на полі! Кожний сезон гра практично в кожному поєдинку. Він достойний бути капітаном як Сашо, Шева і Тарас. Вони показують приклад молодим гравцям, не засвічуються як Мілевський. (Мазераті, Кульбаба, алкоголь, куріння...)Людина пережила важкі часи на Балканах і знає цінність життя. Коли в країні спокійно, коли здобуваєш гроші своєю важкою працею. Нажаль, не всі наші молоді футболісти беруть приклад з таких людей. З*явились гроші-в клуб... Майже всі гравці школи Динамо вже забезпечені, їм нема куди стримитися. Був такий Лисенко, Іванющенко... Не цінять вони традиції, та я впевнений, більшість їх і не знає((( А про таких овощів як Андре, ще нічого не зробивши подавай Мілан, взагалі мовчу. Вуко! Вуко! Тільки Вуко!!!
Показати
Правдиві слова!
ми Нілмара не взяли, бо Андре моложе і в збірну визивався. Суркіс думав наварить млн. десь 30,вийшло шо!? Он у Наполі зірвався трансфер Матявжа. Ціна питання 10 млн. http://www.youtube.com/watch?v=9Qe0oy23bUY
Показати
Ну , что это за принцип, кто моложе , тот и наш. К девкам, и то не ко всем применить можно. Впрочем , одна радость есть. По крайней мере по годам Андрэ не так быстро амортизируется. В отличие от задуманного Кардозо.
таке враження, що нас за дурнів держуть.
Показати
Да.
за 20!
Показати
Речь идет о ЕВРО, а не о Дол.!
з 20.
Більшетого,я сам це заряжав і невідхрещуюсь від своїх слів, і готовий відповісти. Але знаєш, наші гравці ніколи ржавим нічого не показували. шо фернандіньйо хотів доказать. ща коректно опишу: локті обох рук заводились різко назад декілька разів... він хизувався собою перед нами, це вже расизм!
Показати
очинтересно: "я был в неадеквате, но его поведение мне не понравилось". очлогично.
мене сильно розлютив фернандіньйо, ця ... після голу едуарда шото хотів доказать і показать нашому сектору. вспоминаю жадсона і його где Дінамо... при можливості, а я вірю вона буде, кину їх пару раз з прогібом.
Показати
а ты случайно не слышал, что до этого кричали фаны Динамо на игроков ШД?
Первый Пинко)))
Показати
=))))
Я об игроках! Вот прицепились к словам)))
а я б непроти цього форварда http://www.dynamomania.com/news/138897-deportivo-mozhet-poteryat-svoego-silneyshego-forvarda
Показати
http://www.youtube.com/watch?v=VR0pCyQECgc на фланзі не гірше Педро б красувався!!! і з технікою все впоряді та й перспективи в сегунді ніякі!
Коментарі по темі:
просто стюарди мають бути незалежними, як в Англії. Там цим займаються охоронні холдинги, а в нас то самбісти з спорт-клубу Динамо, то курсанти, то школьники... Хто колись бився то на видео побаче, що особо сильно їх не били і з сектору вони самі спригували. А те шо в клубі робиться... слів нема(((
Показати
ну в цілому проблему я розумію, але все рівно не розумію навіщо писать щось подібне... пусте...
за 20!
Показати
Речь идет о ЕВРО, а не о Дол.!
No results found.