Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 106
enrike,не одна їх по-моєму троє,а може і більше...Но ця найадекватніша...Помятаю як якась неадекватка пророкувала програш Динамо 4-1...Блін,я затупив шо не поставив на Динамо з рахунком 4-1.Як то кажуть-послухай жінку і зроби все наоборот..)))))))
Показати
Я осведомлен, просто решил произнести это, в более шуточном тоне.
Всяке може бути у другій зустрічі в Київі.Но без Куарежмми....Веду до того,що не варто розслаблятися,хто помятає два матчі між Міланом і Депортивом ,в плейоф Ліги Чемпіонів,має зрозуміти мене.Ой давно це було...
Показати
Да , я помню тот матч когда Милан выиграл 4-1 , а Депор потом поставил их на место в Испании ... Но тогда Милан выиграл дома , а проиграл на выезде ... но раз в год и палка стреляет , главное не терять концетрацию .
Я тобі поставлю +,якщо тобі від того полегшає...)))))))))
Показати
Да ладно, lilu, не стоит! А то ещё попадёшь в немилость Вадимонахам )))
Чого ні олне журналістське рило не спитає про Бертольо...Питання ж очевидні ставлять,спитали би про травмованих..А їх не так вже й мало(Берті,Теміле,Ель-Каддурі).Суарес пропав...(((Шо це за шифровка???
Показати
Суарес не пропал, он тренируется с Динамо-2, Каддури начнет тренироваться в общей группе где то в начале-середине марта (травма и операция, сейчас уже потихоньку восстанавливается), у Темиле травма колена - месяца полтора еще вне игры, а у Бертольо его злосчастный голеностоп, тоже где то в начале марта начнет тренироваться, если все будет нормально!
А ти слідкуєш за мною???Коли він виходить на поле видно бажання грати,чого я не бачив у Андре,+величезний потенціал.Думаю скоро він має заграти.Да,до-речі а чо ти так часто міняєш аву.Не давно була ж "харя"(не в обіду) Андре,а тепер знов Кличко..)))))
Показати
Чего слежу? Просто читал твой комент где-то! А насчет авы, то была пару минут и ава Мили! Это я смотрел как буду выгледеть если проиграю спор)))) Хотя еще не понятно на что спорим с Марчелло, пока он не ответил)
Чому ти так впевнений в Андре???Так,він мні тоже симпатизував,коли грав в Сантосі,но Європа-це не Бразилія...І в Бордо нема таких партнерів як Неймар,Робіньо,Паоло Енріке.За стільки часу можна було вже й Акліматизуватися...))))))))))
Показати
Да он мне в Сантосе нравился, и я уверен что он заиграет и в Европе, можно сказать чуйка у меня! P.S. А ты чего так уверен в Бертольо? :-)
Можу навести приклад.Коли Шева перейшов в Мілан і там суперсько заграв він зразу став моїм кумиром.На жаль,часи не вернути...(((І мені здавалось шо ніхто його не може змінити,ну після того як він перейшов в Челсі і "гнило"провів там 2 сезони...Но,зявився Агуеро,який мені зразу сподобався і тепер я думаю,що вже Агуеро ніхто не замінить....
Показати
lilu я вибачаюсь тобі скільки років!? Ти частково правий, але ти явно не розумієш в чому суть питання. Звичайно будуть інші, можливо кращі. Для когось вони будуть мати таку саму Велеч і їх теж будуть проваджати з оваціями і безмежною вдячністю. Буде нова епоха, вона вже почалась, але покишо ця епоха дуже бідна на таланти, які можуть стати легендами. Я просто ріс в цю епоху, в епоху Зізу, Роналдо, Роберто Карлоса, Рауля, Тотті, Шеви і інших... Дитяча любов найчистіша, бо вона безкорисна. Саме ці футболісти для мене Легенди і найкращі, найулюбленіші, ніхто навіть близько не стояв біля них, і тим паче їхнє місце в моїй пам'яті святе. А йде з футболу Легенда моєї епохи, впевнений що не тільки моєї, Роналдо і я просто не міг промовчати. Ще раз Дякую ФЕНОМЕНУ!!! P.S. Твій приклад Шеви і Агуеро взагалі смішний))) Ти або дуже юний, або незнаєш шо таке кумир дитинства. Їх так просто не міняють!!!
Рома,побачем цієї весни хтол був з нас правий.Якшо Шева буде корисний команді-я признаю шо я помилявся.НО!!!Якшо ж ми будемо бачити шо він тормозить атаки,ігнорує партнерів,в такому випадку ти признаєш шо він зайвий в Динамо,окей???
Показати
я об этом всё межсезонье пишу! выводы можно будет делать по окончании сезона, а сейчас в межсезонье это пустая болтовня!!!
Для особливих-я мав на увазі шо Шеві пора....Я не мав на увазі фразу:"Я задумываю движение, но не могу его совершить".Роналдо признає шо він не може продовжити карєру і йде з великого спорту... Ну і правильно робить.
Показати
Для особливих.... === Все тебя поняли...мысль твоя ясна, а соглашаться с ней или нет пусть каждый решает сам, твоё мнение имеет право на жизнь, НО не нужно думать, что ты умнее других...
Да до-речі.Хто знає лайф спорту можна вірити.Чи це аналог Fotbaaltransfer?
Показати
Ну, вот тебе и ответ. Уже есть опровержение Алиева - я таких слов не говорил (в лайфспорте вроде бы с ним по телефону говорили), ничего нового не знаю, и вообще, идите к ... Герману Ткаченко.
Полузащитник "Локомотива" Александр Алиев рассказал агентству "Р-Спорт", что не обладает информацией о своем переходе в киевское "Динамо" и продолжает оставаться футболистом московской команды. В понедельник СМИ распространили цитату Алиева, из которой следует, что "железнодорожники" согласовали с "Динамо" условия перехода футболиста. Цвета киевской команды хавбек защищал до перехода в "Локо" перед сезоном-2010, в котором он стал самым результативным игроком чемпионата России по системе "гол+пас" (14 мячей и 6 передач). "Я не говорил тех слов, которые появились в интернете, это все выдумки", - сказал Алиев по телефону. Футболист сообщил, что продолжает тренироваться по индивидуальной программе в Москве, на запасном поле стадиона "Локомотив" под куполом, и поездка в столицу Украины в его планы не входит. "Как я могу поехать в Киев, если я являюсь игроком "Локомотива"?" - удивился 26-летний полузащитник. Говорить на тему перехода в "Динамо" футболист отказался, перенаправив с этим вопросом к президенту компании ProSports Management Герману Ткаченко, который ведет дела Алиева. == Нельзя верить :-) уж 1000 раз убеждались!!!
Автор: lilu
21 березня 2011 20:38
Допоможіть дитині!
http://lovething-tolik.blogspot.com/   Толік недавно пішов в школу і як всі діти любив спілкуватися з дітьми ходити до школи,но 29 жовтня його життя різко змінилося.У вище згаданій силці є вся...
Автор: lilu
16 січня 2011 19:34
Обновления составов для фифа 10 УПЛ
Хто знає де можна скачати патч "обновления составов" для фифа 10 УПЛ,на сезон 2010/2011?Якшо хтось знає де,киньте силку,будь  ласка...     Прошу вибачення в адмінів.Обіцяю...
Автор: lilu
7 листопада 2010 18:42
Зе Енд...
Можливо хтось зі мною не погодиться,але коли Шевченко є на полі команда перестає бути командою.До того як наш"капітан"вернувся у Київ,команда газаєвабула на ходу.Ну я не  знаю чого,але...
Автор: lilu
1 жовтня 2010 05:40
Вгадайте,хто найдешевша команда Ліги Європи???
 По даним відомого сайту TRANSFERMARKT.DE Шеріф являється найдешевшою командою Ліги Європи і взагалі всієї єврокубкової компанії...Cevf uhfdwsd crkflf' 4 млн євро
Автор: lilu
30 вересня 2010 22:54
Стидно
Позор............................... 
Автор: lilu
29 вересня 2010 22:11
Стартовий склад динамо на матч з шеріфом....93%точності...
 На відкритій треніровці сьогодні гравці дк поздоровляли шеву з днем народження.До речі дуже приємно шо ті ж андре і гільерме поздоровляли Шеву обіймаючи, а не стискаючись руками......Деякі гравц...
Автор: lilu
9 вересня 2010 14:09
талант в 7
http://www.terrikon.dn.ua/posts/62810 подивіться що він виробляє. На вашу думку ,на кого він похожий із відомих футболістів,як на мене по зовнішньому вигляді і по манері гри-Джовані ДОС СаНтоС