Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 312
Шут , клоун на полі, а не футболіст. За які шанси можна вести мову?
Показати
Лучше,чем Луис Деревяно с кротокучи. Но у нас на "наконечника" никто играть не будет.Вот Мбокани уже ищет мяч в центре поля,с Таврией!!! Пацан,конечно ленивый, но в касание попадает в створ ворот с обеих ног.
От як бреше... Справа, якщо брати з самого початку - почалася з конфлікту Федорів-Димінський; і той диск Лащенкова в Лозанні засвітився раніше, ніж в ФФУ... Конфлікт Суркіс-ярик розпочався в березні 2010-го - коли Кочетов вже почав брати за жабри... А 01.02.2010р., коли виконком ФФУ приймав рішення про доручення Кочетову розслідувати - то в той же день на лобіювання яриком ГТ ЗбУ було призначено Маркевича... Які тоді могли бути конфлікти між Суркісом і яриком? Те, що саме зараз пішла хвиля дискваліфікацій - винуваті самі хорьки, які затягнули справу аж настільки своїми апеляціями та "додлатковими доказами" в Лозанні. Затягнули і сплатою (несплатою) лозаннського мита... А могли ще потягнути - була така змога. Хто вам доктор; ну, хіба що - з хворої на здорову... І диск Лащенкова є не єдинним доказом договорного характеру матчу... Там є ще визнання окремих підкуплених учасників матчу, в Львівській міськпрокуратурі. Там ще є висновок експертної комісії... Там є багато чого, що вказує на підкуп - і достатнього, щоб ПО ЗАКОНАМ СПОРТУ визнати матч договорним. Брешуть...Хто їм повірить,окрім кротів та хорьків?
Показати
Власне, вони лише для хорьків та кротів і брешуть. Це продукт виключно внутрішнього вжитку.
От в цьому контексті - а чи варто було прощатися з Михаликом? Який би не був Тарас - а при нагоді би підмінив же! А так... Хтось же прогнав Тараса! Да, Суркіс з Тарасом розстались по-людськи - і все ж...
Показати
А вы напрягите память. Кто прогнал, Блохин? Сейчас что, на него даже цены на пиво на НСК будем списывать? Может, прежде чем обвинять клуб вспомните, что Михалик сам не захотел сидеть на подмене и попросился в Локо. \ «При нагоді» он не хотел, а в основе все время банки привозил. Суркис с Блохиным, кстати, очень порядочно с ним поступили. Посидел бы еще на скамейке, выходя на подмену, его бы никто уже никуда не пригласил. А так полноценный контракт на три года с отличной зарплатой.
Суркіс не справляється. І вже давно не справляється. Вже давно він приймає імпульсивні рішення по тренерам. Він цього навіть не починає розуміти.
Показати
Він все прекрасно розуміє, і знає, що не будучи людиною Президента, шансів привети клуб до золота - нуль. Зараз діє чітка установка - не допустити Динамо вище 3-4 сходинки. І нехай Суркіс знайде прекрасного манагера та поміняє Блоху на російського(як ти хочеш) чина іноземця, результат лишиться той самий. Тут дюбий тренер опустить руки, бо причина тут вже не у футболі, а в ситуації, яка є в країні. І ТУТ ПОТРІБНІ ЗМІНИ, ВОНИ ПІДПИРАЮТЬ ПО САМЕ ГОРЛО.
Стоою на тому, що в Динамо потрібен російськомовний тренер. Нехай без успіхів, нехай з перспективою лише, нехай молодий... Але тренер потрібен, який не буде відгороджений від граків мовною проблемою.
Показати
+1
Уточняти треба, який саме Морозов: "знаний експерт", чи "головний суддя КДК", нащадок "експерта". Ну, так сталося:) сімейність...:) і не лише у футболі... Тому - уточняйте; не для мене, для загалу.
Показати
Ну тут только один - великий и могучий Марозав могет быть, тот, который типа эксперт в телике..это когда они с Грачевым в прямом эфире Лужного допекали после его тирады о экспертах канала футбол...
Олеже, та не вишукуйте логіки та здорового глузду в кротячому (і віднедавно - в тхорячому) футболі. По-перше, це не мої слова, а їхні; по-друге.... - а таки є здоровий глузд! Логіки нема - але здоровий глузд присутній! І вимірюється він в "надо покарати - і наскільки тяжко можна вас?". Ну, і сказано їм обома було у відповідь: "а не більше, ніж на два матчі"! Так само і по фінансовим "покаранням"... Підганяють...
Показати
Не, ну хотя бы видимость справедливости создали! А так в наглую, бесцеремонно! Это просто кошмар и полное отсутствие совести!
Нехороша тенденція намічається: з УПЛ в РПЛ емігрують молоді тренерські кадри: Кононов, Кучук, Калитвинцев, і тепер от Максимов...
Показати
Ага, кучук молодой 60-летний тренер
Знову і ще раз: Дишленкович - легіонер, оскільки не має права в цьому сезоні грати за ЗбУ. Інша справа - що "закон, що дишло"; особливо в застосуванні до хорьків та кротів: повертається в потрібну сторону.
Показати
Ну при чем тут "знову i ще раз", если на практике получается "iнша справа"?) Я все это отлично знаю, но "маємо те, що маємо"...
1.Граки ті ще там грають (Папа, Девіч, Горяїнов і навіть Пшеничних). Але не граки матч купували. 2.Купувала адміністрація клубу. А вона - не помінялась (за виключенням ярика). Проблема в тому, що і граки, і Маркевич - знали про підкупи (як, наприклад, той же Девіч, штатний пенальтист, не міг здогадуватися про підкупи, наприклад арбітрів, які ставили ліві пеналі та ліві штрафні в ворота суперників???). Але - вони і нині не визнають підкупів; і заперечують їх; і спихать власну вину на інших (мовляв, "комусь було вигідно нас покарати"). Якби ж то безадресно... А так - чітко прослідковується тенденція в таких висловах: мовляв, це було вигідно нашому Динамо, і винуваті в їх бідах Суркіси! 3. ??? І після такого ви співчуваєте хорям? А ну-ка зайдіть на їхні сайти, і скажіть, що ви динамівець - ви швидко переконаєтесь, що їх не можна жаліти! Вони, хорі - цілковиті поддонки, нічуть не кращі за кротів, (і повірте - вам краще з ними не спілкуватися... здоровіші будете).
Показати
" ви співчуваєте хорям?" Я сочувствую Динамо.( Хорей жаль с точки зрения рейтинга Украины. Хотя, если очки не будут делить на 6, а на 5 - то нормально.)
А злорадствовать - глупо. Ну, уберут их сейчас, а на следующий год они опять обойдут нас за счет системности и более толковой организации менеджмента. Интеллект всегда победит тупость!
Автор: Анатом
7 листопада 2010 13:26
На наше "Динамо" готується черговий наїзд. І знову клуб підставить другу щоку?
ПОСТАНОВА № 34 засідання Дирекції ПЛ 5 листопада 2010 р. ПОРЯДОК ДЕННИЙ I. Про визначення дати проведення та питань порядку денного чергових Загальних зборів Учасників ОПФКУ «Прем’єр-ліга»...
Автор: Анатом
19 жовтня 2010 15:13
Бубнов розказує про договірняки
... в тім числі з-за участі "Динамо": "– Известно, что в советском первенстве тоже проводились матчи с заранее фиксированным результатом. Вам приходилось участвовать в подобных шоу? – Вообще-то подобные веяния с Украины пошли...