Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 16
Коментарі по темі:
Чувак, не порти людям настрій, не заходь сьогодні на сайт. Дякую=)
Показати
А тебе всё божья роса по-видимому:))
Аруна сподобався!
Показати
Головне що весь час б"є по воротам.
Вітаю всіх з заслуженою і переконливою перемогою нашого Клубу! Шахтар походу вже привикає витягувати по три штуки)))
Показати
Залишається тільки відгрузити їм стільки ж на кріт-арені.
В чому правий на всі сто? Чим Шахтар набагато кращий за Динамо? Стадіоном? Ну ок, хай буде так) Просто вже дістала така фігня. Коли в Динамо спад, а в Шахтара найкращий період за всю історію, ми їх два роки підряд чпокаєм 3-0. Шахтар стабільніший, але йому до Динамо ше огого як далеко. Може приклад і НЕДОРЕЧНИЙ, але якшо проводити паралелі, то Динамо - це як МЮ, Ліверпуль, а Шахт - це МС і Челсі. Я думаю більш-менш ясно, шо я хотів сказати.
Показати
Я болею за динамо , но по структуре и организации клуба шахтёр выше и это реальность. Посмотрите кто занимается там академией. Посмотрите как работает служба селекции.и так далее и тому подобное. Другой вопрос,что играть в ближайшие 3 года Саша не будет, но тут каждый свой выбор делает сам. Возможно положение дублёра с хорошей зарплатой его вполне устроило.
"...радуйтесь той игре, которая есть..." як тут радуватись? Я не можу спокійно сидіти і дивитися, як Динамо Київ не знає шо робити з м'ячом в грі з Ворсклою...
Показати
Хмм ну ето так сказать точечно!Почему вы так не говорили когда мы побеждали!Вот как всегда получается-когда выиграем(неважно как) то все говорят что мы мастера и критиков не видно ,а сейчас уже кипят все.ПРОРВЕМСЯ!не бойтесь еще на нашей улице будет праздник!
Коментарі по темі:
Нервує мене (і не тільки мене) зараз Міля. Але як дивлюся деколи ше раз як він забивав Спартаку, Шахтару, то розумію, шо він потрібен Динамо. Більше хочеться шоб він знов нормально почав грати, ніж шоб його продавали...
Показати
Согласен, забивал он немало, в том числе и Спартак наряду с Бангурой и Алиевым он разрывал... Но сейчас он не тянет,снизил к себе требования видать.
No results found.