Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 415
Спасибо клоун, что повеселил меня))а теперь засунь свое остроумие в одно место и вали туда же. С тебя и так здесь люди смеются, так повесели еще кого-то)))! Вперед, патричь)
Показати
Крутий Забік :) розказуй про вправи з обручем ...
Без оскорблений я могу общаться с нормальными людьми, а не со всякой патричью вроде тебя. Ты вообще перед тем, как комментить читаешь мои посты? Я не говорю о таланте Ломаченка и не говорю о блоках Винки Райта, я говорю о том, что есть куча известных боксеров, которые не отличаются в ринге агрессивностью (напомню, один из придуманных тобой критериев успеха в ринге)и добиваются при этом впечатляющих побед. Мосли - агрессор?? О.. да, сильно агрессивный был сахарный в боях против Мэя, Пака, Маргарито и Майорги.. сама блин агрессия!! Тебе бой с Ритой ни о чем не говорит? Что человек спокойно действовал вторым номером и методично избивал Риту? Я еще раз говорю, как можно судить о "психологическом сломе" за два неполных раунда, один из которых Костя вчистую проиграл?? Это не 6, не 7 раундов, а 2,5 неполных минуты (в 1 раунде Кости вообще не было видно), за которые можно сделать выводы!! и я тебя прошу, перестань смешить людей своим "все йшло до нокауту". Не знаешь- лучше помолчи.
Показати
Забік, ви звичайний не адекват, який і в футболі нічого не розуміє і в боксі, давайте відразу перейдемо до художньої гімнастики там ви покажете свої таланти :) Ще раз для гальма повторю, Мозлі перейшов через три вагових категорії, і звичайно з Маргаріто він не міг бути агресором він просто набагато меньший за нього, ви його карєру раніше подивіться ,коли він був в "своїй" ваговій категорії. З рештою вам нічого не допоможе, не адекватний ви наш Забік :) Спочатку намагались бути культурним :) але коли в середині гівно як в вас то завжди вилізе на верх.
1. Я не виноват, что ты шланг и не понимаешь, что перечисленные мною боксеры- это боксеры защитного стиля, "неагрессоры", как ты себе придумал. Посмотри бои того же Васи Ломаченко- у парня ни разу не агрессорский стиль, но результаты то какие! 2. про два удара перчитай свой предыдущий пост, где ты говоришь, что два удара нанеслось за весь поединок, или ты как Сабо меняешь мнение каждую минуту? 3. дурачек, как может дело идти до нокаута, если Цзю по сути включился в поединок со второго раунда, то есть он пробоксировал то 2 с половиной минуты и уже запахло нокаутом?? Тогда что уже говорить о первом раунде, где подбородок Кости изрядно пострадал??!Чем тогда пахло?
Показати
Для початку навчіться спількуватись без образ. Далі, ломаченко за стилем ведення боя дійсно схожий десь на Джуду, тільки більш талановитий, тому хочеться його порівнювати з Мейвезером. Мозлі це агресор, це вам треба подивитись його поєдинки з тим же "золотим хлопчиком", чи Форестом якому програв, Мозлі всюди агресор, тільки останні роки коли він "заліз" на три категорії ваги вище, він став меншим агресором в ринзі. Вінкі Райт це зовсім інша історія, він не ігровик як Мейвезер чи цей же Джуда чи Ломаченко, він скоріше Котельник, все приймає на себе на блоки, ... тому ваш ряд зовсім не логічний. Ну і вище є відео бою - дивиться доти поки не зрозумієте, що Джуда був не готовий до Цзю психологічно (якщо хочете психічно), тому і все йшло до накауту, хоча я вам ще раз повторю, дійсно до бою Заб був фаворитом.
ооо.. то тепер "агресор" це один з трьох головних критеріїв (чого?) у професійному боксі??)) Думаю, що такі люди, як Мейвезер, Мослі, Вінкі Райт думають інакше. Соломір, коли ти ці критерії придумав??)) 1. скинь мені статистику, де Джуда наніс 2 удари за весь поєдинок 2.ахаха, 2-3 рази клінчанув, то це вже уникав поєдинку. Частіше дивись його бої. 3."..так багато Джуда не пропустив але все йшло до накауту з першої секунди другого раунду.." -більшого абсурду за останній час я не читав. Як могло йти до нокауту,якщо Джуда майже не пропускав (з твоїх же слів)?! перестань корчити з себе всезнайку і не мели дурниць.
Показати
По правилах консультуйтесь з судями. 1. Два удара в контр атаці малось на увазі (в першому раунді). 2. Два рази клінчанув :) взагалі -то це не має значеня, він уникав поєдинку, ... до чого тут Мейвезер ? Чи Мослі, а Райт так взагалі інший боксер, що називається знаю фамілії та називаю ... :) всі різні боксери не схожі один на одного що це за ряд ? 3. Йшло до накауту, малось на увазі не відразу можливо в 3 чи 4 раунді, а йшло тому що Цзю домінував в ринзі, разом з тим Джуда знизив оберти ... Загалом Джуда після цієї поразки зламався, і більше ніколи не показував боксу як до Цзю. То і не меліть дурниць - чи поставивши аватар боксера автоматично перетворились в експерта :)
Ну і головний аргумент забув додати :) В мене аватар Панди Кунг-фу:) так що в мене є драконів сувій:)
Ти взагалі знаеш, що таке "лакі панч"? Ксотя вчисту програв тоді перший раунд, та й у другому програвав, але за кілька секунд до кінця викинув удар і завалив Заба(
Показати
Ви про що взагалы говорите ? Костя в цьому поэдинку був агресором він володів ситуаціэю в поэдинку, а це один з троьх головних критеріїв в професійному боксі, якими користаються арбітри при визначені переможця раунду. В Джуди в першому раунді було дві контратаки одна успішна, в якій він і наніс два удари (досить сильні) за весь поєдинок. Решту часу Джуда уникав поєдинку при збилені йшов в клінч. В другому раунді Цзю збільшив тиск на Джуду і він зламався, так багато Джуда не пропустив але все йшло до накауту з першої секунди другого раунду. Який же тут лакі панч ?:) Нижче скину вам відео, не дуже добра якість, але якщо ви тямите в боксі то визнаєте свою помилку стосовно цього поєдинку.
http://www.youtube.com/watch?v=d_qPuT6meWg
вже не заперечить)) закінчив кар'єру)) ну і тоді разок вдарив- пофартило)) Джуда в тому бою був переконливішим)
Показати
Ну так, особливо коли арбітру доводив тримайте мене троє :) Але до поєдинку Джуда підходив в якості фаворита, а після того як Кості "підвартило" Джуда вже не повернувся на той рівень, який в нього був до "фарту" Цзю :)
На рахунок Аргентини не розказуй вже казки про слабкий півзахист!! В португальців по суті і вся гра тримається на півзахисті, а захисту і нападу нормального нема. Про Коентрау ти що, знущаешся? Він в збірній грає по тому ж принципу, що й в збірній України футболісти на позиції правого та лівого захисників, тобто вибирати нема з кого!! В Аргентини всі лінії збалансовані, хоча й Мессі грає глибше, тому не придумуй вже казок, про еффективність гри Мессі в збірній.
Показати
Ну якщо Забдиэль Белл Джуда сказав - склад зб. Аргентини збалансований, то заперечити може лише Константин Цзю :)
ну ОК, і ще на рахунок збірної дай свій коментар)) цікаво почитати.
Показати
В Аргентини проблемна позиція це півзахист і Мессі вимушено в збірній грає значно нижче ніж в Барселоні, фактично Мессі в збірнійбудує атаки, тоді як в Барсі це робить Хаві, так в Аргентини є Агуєро, Тевез, Лавесі - всі нападники залежні від партнерів їх треба всіх обслуговувати, а немає кому є таланти які ще не розкрились як Пасторе, от коли вони виростуть в лідерів (Пасторе маю на увазі) тоді і Мессі буде виглядати по іншому, бо буде грати на звичних для себе позиціях ближче до нападу. А в Португалії проблема інша немає нападників (чистих нападників), немає вже давно тому і грає ще Нуно Гомеш, але з півзахисниками там проблем не було - Маніше, Фігу, Сімао, Кварежма (його розцінювали як гравця більш талановитого аніж Роналдо, до Фергюсона не попав), сам Роналдо, Нані, Коентрао - одним словом склад ще той! Немає нападників в Португалії, а в Аргентини півзахисників центральних.
Зрівняй по гравцям збірну Аргентини і збірну Португалії!!) і відчуй різницю. Одна команд, де Тевес і Агуеро спокійно гріють лавку, а таких як Лавесі не завжди викликають у збірну, а з іншої сторони збірна, де ще грають такі люди як Нуну Гомеш!! подумай) Якщо ти кажеш, РОналду і Мессі - не приблизно на одному рівні, то чого ж їх завжди порівнюють?
Показати
Тому що Мессі №1 - а Роналдо №2, тому і порівнюють, першого з другим, але це не міняє картинку бо є №1 а є №2. Проводячи паралелі з боксом для вас :) Якщо б Фрейзер боксував на років так 10 до Алі, то був би безперечним №-1, але йому не поталанило що разом з ним в один час боксував Касіус Клей, так і Роналду не поталанило що з ним в один час, грає ще більший геній ніж сам Роналду.
Хоть поступок Саши Алиева и вроде бы неправильный, я рад, что он так сделал)) единственное- можно было не схватить дурака, а дать ему по таблу пару раз, но тогда бы дисквалификация была немаленькой..)
Показати
Тогда бить стоило бы Луческу, а дисквалификация Саши ДК только во благо ))
No results found.