20 квітня 2012 20:16
47

Castrol EDGE: Месси превосходит Роналду

В преддверии «Эль Класико», которое состоится в эти выходные, Castrol EDGE сравнивает Лионеля Месси из «Барселоны» и Криштиану Роналду из мадридского «Реала». За всю историю высшего футбольного дивизиона Испании только этим двум игрокам удалось забить 41 гол в одном сезоне.

Лионель Месси против Криштиану Роналду: полная статистика  за этот сезон национального чемпионата

 

Игрок

 

Лионель Месси

 

Криштиану Роналду

Команда

 

Барселона

 

Реал Мадрид

Кол-во выходов на поле

32

33

Кол-во минут на поле

2 818

2 904

 

Попытки забить гол



Голы

41

41

Удары в створ ворот

90

87

Удары мимо ворот

40

92

Удары по воротам

130

179

Заблокированные удары

49

49

Всего ударов по воротам

179

228

Среднее кол-во ударов по воротам за игру

5,6

6,9

Точность ударов

69,2%

48,6%

Реализация моментов

31,5%

22,9%

 

Передачи



Касания мяча

2905

2015

Кол-во касаний мяча за игру

90,8

61,1

Результативные передачи

14

11

Решающие пасы

70

45

Всего пасов

2 081

1 251

Кол-во пасов за игру

65,0

37,9

% точных пасов

84,0%

81,1%

 

Навесы



Всего навесов

83

78

Кол-во навесов за матч

2,6

2,4

% точных навесов

24%

24%

 

Дриблинг



Дриблинги и проходы

290

174

Количество дриблингов за матч

9,1

5,3

% успешных дриблингов

53,4%

33,9%

 

Соблюдение правил



Нарушения

22

24

Кол-во нарушений за матч

0,7

0,7

Заработанные штрафные

68

80

Заработанные штрафные за матч

2,1

2,4

Положения вне игры

21

27

Желтые карточки

6

4

Красные карточки

0

0

Аргентинский нападающий опережает своего португальского коллегу почти по всем ключевым показателям, включая количество минут на один гол, точность ударов, реализацию моментов, количество касаний за матч, результативные передачи, решающие пасы, точность пасов и успешные дриблинги.

На «Камп Ноу» Лионель Месси забил за «Барселону» 136 голов во всех турнирах, начиная с его дебюта в 2004 году. В нынешнем сезоне на легендарном стадионе «Барсы» он забивал гол или отдавал результативную передачу в среднем каждые 36 минут игрового времени (28 голов и 10 голевых передач за 1350 минут игры в матчах национального чемпионата на «Камп Ноу»).
Анализ Castrol EDGE показывает, что в нынешнем сезоне Ла Лиги Криштиану Роналду забил головой на четыре мяча больше, чем Лионель Месси. Его действия в воздухе могут сыграть решающую роль в субботу на «Камп Ноу», как это было в прошлогоднем финальном матче с каталонцами в Королевском кубке, когда он забил на «Месталье» гол головой в дополнительное время.

Анализ голов в национальном чемпионате 2011/12

 

Игрок

 

Лионель Месси

 

Криштиану Роналду

Голы, забитые правой ногой

5

30

Голы, забитые левой ногой

35

6

Голы, забитые головой

1

5

Остальные голы

0

0

Голы, забитые из штрафной

39

34

Голы, забитые из-за пределов штрафной

2

7

Голы с игры

30

25

Голы с угловых

1

3

Голы со штрафных

2

2

Голы со стандартов

2

0

Голы с пенальти

6

11

Незабитые пенальти

1

0

Бывший игрок «Манчестер Юнайтед» также забил семь голов из-за пределов штрафной площадки, что на пять мячей больше, чем Месси. Его эффектные удары с дальней дистанции тоже могли бы стать для мадридского «Реала» предпочтительным оружием  в поединке, где «Сливочным» может оказаться труднее, чем обычно, пробираться в опасную зону соперника.

Роналду отличный футболист, но даже ему далеко до Месси!
А начиналось все с Месси и Роналду, а могло ведь закончиться Пушкиным и Лермонтовым
http://www.youtube.com/watch?v=d_qPuT6meWg
Сховати
ооо.. то тепер "агресор" це один з трьох головних критеріїв (чого?) у професійному боксі??)) Думаю, що такі люди, як Мейвезер, Мослі, Вінкі Райт думають інакше. Соломір, коли ти ці критерії придумав??)) 1. скинь мені статистику, де Джуда наніс 2 удари за весь поєдинок 2.ахаха, 2-3 рази клінчанув, то це вже уникав поєдинку. Частіше дивись його бої. 3."..так багато Джуда не пропустив але все йшло до накауту з першої секунди другого раунду.." -більшого абсурду за останній час я не читав. Як могло йти до нокауту,якщо Джуда майже не пропускав (з твоїх же слів)?! перестань корчити з себе всезнайку і не мели дурниць.
Сховати
По правилах консультуйтесь з судями. 1. Два удара в контр атаці малось на увазі (в першому раунді). 2. Два рази клінчанув :) взагалі -то це не має значеня, він уникав поєдинку, ... до чого тут Мейвезер ? Чи Мослі, а Райт так взагалі інший боксер, що називається знаю фамілії та називаю ... :) всі різні боксери не схожі один на одного що це за ряд ? 3. Йшло до накауту, малось на увазі не відразу можливо в 3 чи 4 раунді, а йшло тому що Цзю домінував в ринзі, разом з тим Джуда знизив оберти ... Загалом Джуда після цієї поразки зламався, і більше ніколи не показував боксу як до Цзю. То і не меліть дурниць - чи поставивши аватар боксера автоматично перетворились в експерта :)
Сховати
1. Я не виноват, что ты шланг и не понимаешь, что перечисленные мною боксеры- это боксеры защитного стиля, "неагрессоры", как ты себе придумал. Посмотри бои того же Васи Ломаченко- у парня ни разу не агрессорский стиль, но результаты то какие! 2. про два удара перчитай свой предыдущий пост, где ты говоришь, что два удара нанеслось за весь поединок, или ты как Сабо меняешь мнение каждую минуту? 3. дурачек, как может дело идти до нокаута, если Цзю по сути включился в поединок со второго раунда, то есть он пробоксировал то 2 с половиной минуты и уже запахло нокаутом?? Тогда что уже говорить о первом раунде, где подбородок Кости изрядно пострадал??!Чем тогда пахло?
Сховати
Для початку навчіться спількуватись без образ. Далі, ломаченко за стилем ведення боя дійсно схожий десь на Джуду, тільки більш талановитий, тому хочеться його порівнювати з Мейвезером. Мозлі це агресор, це вам треба подивитись його поєдинки з тим же "золотим хлопчиком", чи Форестом якому програв, Мозлі всюди агресор, тільки останні роки коли він "заліз" на три категорії ваги вище, він став меншим агресором в ринзі. Вінкі Райт це зовсім інша історія, він не ігровик як Мейвезер чи цей же Джуда чи Ломаченко, він скоріше Котельник, все приймає на себе на блоки, ... тому ваш ряд зовсім не логічний. Ну і вище є відео бою - дивиться доти поки не зрозумієте, що Джуда був не готовий до Цзю психологічно (якщо хочете психічно), тому і все йшло до накауту, хоча я вам ще раз повторю, дійсно до бою Заб був фаворитом.
Сховати
Без оскорблений я могу общаться с нормальными людьми, а не со всякой патричью вроде тебя. Ты вообще перед тем, как комментить читаешь мои посты? Я не говорю о таланте Ломаченка и не говорю о блоках Винки Райта, я говорю о том, что есть куча известных боксеров, которые не отличаются в ринге агрессивностью (напомню, один из придуманных тобой критериев успеха в ринге)и добиваются при этом впечатляющих побед. Мосли - агрессор?? О.. да, сильно агрессивный был сахарный в боях против Мэя, Пака, Маргарито и Майорги.. сама блин агрессия!! Тебе бой с Ритой ни о чем не говорит? Что человек спокойно действовал вторым номером и методично избивал Риту? Я еще раз говорю, как можно судить о "психологическом сломе" за два неполных раунда, один из которых Костя вчистую проиграл?? Это не 6, не 7 раундов, а 2,5 неполных минуты (в 1 раунде Кости вообще не было видно), за которые можно сделать выводы!! и я тебя прошу, перестань смешить людей своим "все йшло до нокауту". Не знаешь- лучше помолчи.
Сховати
Забік, ви звичайний не адекват, який і в футболі нічого не розуміє і в боксі, давайте відразу перейдемо до художньої гімнастики там ви покажете свої таланти :) Ще раз для гальма повторю, Мозлі перейшов через три вагових категорії, і звичайно з Маргаріто він не міг бути агресором він просто набагато меньший за нього, ви його карєру раніше подивіться ,коли він був в "своїй" ваговій категорії. З рештою вам нічого не допоможе, не адекватний ви наш Забік :) Спочатку намагались бути культурним :) але коли в середині гівно як в вас то завжди вилізе на верх.
Сховати
Спасибо клоун, что повеселил меня))а теперь засунь свое остроумие в одно место и вали туда же. С тебя и так здесь люди смеются, так повесели еще кого-то)))! Вперед, патричь)
Сховати
Крутий Забік :) розказуй про вправи з обручем ...
Сховати
клоун, я же тебе написал, чтобы ты шел смешить кого-то другого. У тебя это хорошо получается))
Сховати
Чучело - йди булавами пограйся :)
Сховати
Кого за сегодня еще рассмешил?? Признавайся))
Ну і головний аргумент забув додати :) В мене аватар Панди Кунг-фу:) так що в мене є драконів сувій:)
До переваги є посилання: По-перше, це команда. Порівняти б лише кількість титулів за останні 6-7 сезонів у Барси і у Реала і буде все видно. По-друге, стиль гри клубу. Як би там не було, але каталонці є унікальним явищем в плані побудови гри в історії футболу, їзх рівень пресингу, командного руху і майстерності є захмарним поки. А Реал лише з Моуром починає намацувати свій стиль, збалансувався склад, поки не передбачається тренерська рокировка. Це відіграє свою роль. По-третє, антропометрія, позиція на полі і функції цих гравців суттєво відрізняються. Тому порівняння виходить дещо нечітким. Проте можна співставляти велич гравців, їх голи і передачі і користь для клубу, але ніяк не порівнювати. Мені не подобається оця тенденція до порівняннь, до цих ілюзорних змагань. Є одне і незмінне: ці 2 гравці поки є на такому рівні, що можна всіх інших ставити нижче. Були сезони, коли показники були кращі у Роналду, останнім часом краще у Мессі, але порівнювати їх так сухо є просто злочином. Це як Порше і Феррарі, Майбах чи Ролс-Ройс - це ексклюзив, марка, єдина і неповнторна, а тому з чимось порівнювати буде марно. Це вища каста, це футбольні генії. Хоча особисто мені імпонує Роналду як гравець, і Реал як команда. Але це вже звичайнісіньке ІМХО!)))
Сховати
на 100 % согласен!!
Ну те що ви за Реал могли і не писати:) бо тільки шанувальник Реалу буде так намагатись поставити Роналду в один рівень з Мессі :) Є Мессі - потім значно нижче Роналдо а потім решта гравців зірок ,але аж ніяк не на одному рівні вони ...
Сховати
Та чого там, давай Роналду в кінець списка! Подумаєш, 41 гол за сезон забив тільки, тьфу ти, взагалі не показник... От Мессі, ооооо, в нього аж 41!!! гол в сезоні!)))) Ну чесно, смішно просто, є вподобання і симпатії, але ж треба трошки триматися "землі" і об*єктивності, бо змахує на звичайне глорство школоти))) Бо наскільки я "байдужий" до Барси і Мессі, в мене просто б не вистачило совісті принизити велич що каталонського клубу, що Ліонеля. Можу навіть сказати, що я безмірно поважаю і люблю гру у виконанні Хаві, Іньєсти, Пуйоля, Абідаля і Вільї. (без образ, нічого особистого)
Сховати
Ха-ха, Олексій, по-перше ніхто Роналду в кінець списку не ставить, по друге він безперечно великий талант ,супер зірка, але після Мессі №-2, без варіантів, якщо вам вже так голи хочеться рахувати, то Роналду забив на 5 ! пенальті більше а Лізі Чемпіонів так вдічі менше за Мессі !!! Тому без образ але Роналду при всій своїй величі не доріс до Мессі. Миж тут про гравців ведемо мову бо якщо про команди, тоді Реал взірця Зідана був значно сильніший Реалу Роналду.
Добре що хоч не заплакали :)
Вам, в след за Сабо, работать "экспертом" на ТРК Футбол, к величайшим профессионалам.
Сховати
:) ну от ви аргументуєте свої позицію якраз як Денісов, просто поговорити, а де хоч якість факти аргументи, он вам вверху статистика приведена де Мессі переважає Роналду у всьому !!! А ви про що, так пукнути, ну смердить нічого не скажеш - МАЛАДЕЦ!
Сховати
Ваш меси показывает свой уровень в матчах за сб Аргентины
Сховати
:) Як мінімум показує не меньше чим Роналду в Португалії.
Сховати
Зрівняй по гравцям збірну Аргентини і збірну Португалії!!) і відчуй різницю. Одна команд, де Тевес і Агуеро спокійно гріють лавку, а таких як Лавесі не завжди викликають у збірну, а з іншої сторони збірна, де ще грають такі люди як Нуну Гомеш!! подумай) Якщо ти кажеш, РОналду і Мессі - не приблизно на одному рівні, то чого ж їх завжди порівнюють?
Сховати
Тому що Мессі №1 - а Роналдо №2, тому і порівнюють, першого з другим, але це не міняє картинку бо є №1 а є №2. Проводячи паралелі з боксом для вас :) Якщо б Фрейзер боксував на років так 10 до Алі, то був би безперечним №-1, але йому не поталанило що разом з ним в один час боксував Касіус Клей, так і Роналду не поталанило що з ним в один час, грає ще більший геній ніж сам Роналду.
Сховати
ну ОК, і ще на рахунок збірної дай свій коментар)) цікаво почитати.
Сховати
В Аргентини проблемна позиція це півзахист і Мессі вимушено в збірній грає значно нижче ніж в Барселоні, фактично Мессі в збірнійбудує атаки, тоді як в Барсі це робить Хаві, так в Аргентини є Агуєро, Тевез, Лавесі - всі нападники залежні від партнерів їх треба всіх обслуговувати, а немає кому є таланти які ще не розкрились як Пасторе, от коли вони виростуть в лідерів (Пасторе маю на увазі) тоді і Мессі буде виглядати по іншому, бо буде грати на звичних для себе позиціях ближче до нападу. А в Португалії проблема інша немає нападників (чистих нападників), немає вже давно тому і грає ще Нуно Гомеш, але з півзахисниками там проблем не було - Маніше, Фігу, Сімао, Кварежма (його розцінювали як гравця більш талановитого аніж Роналдо, до Фергюсона не попав), сам Роналдо, Нані, Коентрао - одним словом склад ще той! Немає нападників в Португалії, а в Аргентини півзахисників центральних.
Сховати
На рахунок Аргентини не розказуй вже казки про слабкий півзахист!! В португальців по суті і вся гра тримається на півзахисті, а захисту і нападу нормального нема. Про Коентрау ти що, знущаешся? Він в збірній грає по тому ж принципу, що й в збірній України футболісти на позиції правого та лівого захисників, тобто вибирати нема з кого!! В Аргентини всі лінії збалансовані, хоча й Мессі грає глибше, тому не придумуй вже казок, про еффективність гри Мессі в збірній.
Сховати
Ну якщо Забдиэль Белл Джуда сказав - склад зб. Аргентини збалансований, то заперечити може лише Константин Цзю :)
Сховати
вже не заперечить)) закінчив кар'єру)) ну і тоді разок вдарив- пофартило)) Джуда в тому бою був переконливішим)
Сховати
Ну так, особливо коли арбітру доводив тримайте мене троє :) Але до поєдинку Джуда підходив в якості фаворита, а після того як Кості "підвартило" Джуда вже не повернувся на той рівень, який в нього був до "фарту" Цзю :)
Сховати
Ти взагалі знаеш, що таке "лакі панч"? Ксотя вчисту програв тоді перший раунд, та й у другому програвав, але за кілька секунд до кінця викинув удар і завалив Заба(
Сховати
Ви про що взагалы говорите ? Костя в цьому поэдинку був агресором він володів ситуаціэю в поэдинку, а це один з троьх головних критеріїв в професійному боксі, якими користаються арбітри при визначені переможця раунду. В Джуди в першому раунді було дві контратаки одна успішна, в якій він і наніс два удари (досить сильні) за весь поєдинок. Решту часу Джуда уникав поєдинку при збилені йшов в клінч. В другому раунді Цзю збільшив тиск на Джуду і він зламався, так багато Джуда не пропустив але все йшло до накауту з першої секунди другого раунду. Який же тут лакі панч ?:) Нижче скину вам відео, не дуже добра якість, але якщо ви тямите в боксі то визнаєте свою помилку стосовно цього поєдинку.
http://www.youtube.com/watch?v=d_qPuT6meWg
Краще і не скажеш, браво!)))
И сколько ж там титулов у Реала за последние 6-7 сезонов? Целых 2 испанских чемпионства, что конечно сравнимо с 3 ЛЧ, 2 клубными ЧМ Барсы, не считая испанских трофеев.
Сховати
Ну я якраз на тому, що ви написали, і акцентував: перевага Барси як клубу за останні 6-7 сезонів. Ви просто не в ту сторону зрозуміли цей пункт)))
Сховати
Ну добре, а то я вже злякався )
Сховати
:)
Мне кажется, что если бы их двоих в оболонь то она была-бы чемпионом в Украине
Сховати
:) угу ... дайте цих двох Сьоміну і через рік буде два Брауна Ідеє.
Сховати
Дать их луческу и через год в сравнительной статистике появится новая графа: "Количество симуляций за матч/сезон"))
Сховати
http://www.youtube.com/watch?v=F32zFbiqKtk Роналдо і так був величним дайвером :) Не знаю що з ним Фергюсон і Моуріньо робили, що б відівчити ... хоча час від часу, Роналду продовжує славну справу дайвера...
Такие ощущение, что футбол отстал на световые годы от этих двух малых..))
Красноречивая информация )