Автор: Troy
Зареєстрований: 26.11.2012
Останній візит: 26.01.2015
6 травня 2013 17:27
6

Проблемні позиції частина 3

                        позиція лівого захисника

Давайте не будемо одне-одного обманювати Тайво це не рівень київського Динамо він практично нічого  не створює в нападі і не надто надійний в захисті, єдиний його плюс це швидкість проте з віком вона лише падає, а Тайе вже не такий і молодий + він не належить Динамо. Селін трохи надійніший в захисті проте в нападі від нього геть ніякої користі нема, якщо Тайво хотя б інколи робить простріли чи кроси в штрафну суперника то максимум, що може зробити Євген це пас на ближнього. З молоді в нас на цю позицію є Бадрі Якубардія, Олександ Черноморець і Андрій Цуріков проте останій мені більше бачиться в якості вінгера. Зазвичай крайні захисники є коштують не дуже багато тому можна знайти висококласного гравця за невеликі гроші і ось кого б я хотів бачити на цій позиції:

1. Іван Стрініч. Технічний, досвідчений, досить надійний в обороні, адаптований під УПЛ, має контракт з Дніпром до 2015 року, був би ідеальним ,на мою думку, кандидатом проте знаючи проблеми дніпропетровців ні цій позиції вони наврядче згодяться відпустити його до стану свого прямого конкурента. Трансферна вартість 5 - 5,5млн євро

2.Елдерсон. Команда - Брага. Нігерієць 1988 року народження. Регулярно викликається до збірної за яку відіграв вже 19 матчів. Має досить пристойну пресу в Португалії. Контракт діє до 30.06.2014. Трансферна вартість близько 4млн євро.

3.Фабіан Джонсон. Команда - Хофенхайм. 1987 р.н. Є основним гравцем на своїй позиції, викликається до збірної США, є досить корисним в атаці на його ранку 3 голи і 3 результативні передачі в 29 матчах. Контракт діє до 30.06.2014. Трансферна вартість близько 4млн євро

4.Лука Антонелі. Команда - Дженоа. 1987 р.н. Зіграв в цьому сезоні 31 матч забив один гол і віддав 4 результативні передачі. 3чі викликався до збірної Італії. Контракт діє до 30.06.2014. Трансферна вартість близько 4,5 млн євро.

5.Давид Сантон. Команда - Ньюкасл.1991 р.н. Ввжався досить талановитим гравцем проте в Інтері так і не зміг заграти, через деякий час пейшов до Ньюкасла де застовбив за собою місце в основі. Переманити його буде важко через високу заробітну плату, ціну і через непристижність ЧУ в порівнянні з АПЛ. Зіграв 31 матч забив 1 гол і віддав 4 результативні передачі. Контракт діє до 30.06.2016. Трансферна вартість близько 9млн євро.

 

Останім часом я почав думати, що потрібно повернути Рафу (якщо він звісно захоче)
Сховати
Врядли он захочет возвращаться сюда, хотя желание - желанием, контракт - есть контракт.
Сховати
Чи захоче його повернути Блохін? Ось головне питання
Сховати
Я конечно не ОВБ, но врядли он брал бы Безуса всерьз расчитывая на Раффаэля, а там как говорят - "вскрытие покажет"!
По кандидатуре Тайво спорить стобой не буду, мое мнение с тобой полностью с тобой совпадает, так же не буду спорить по форварду - одного Брауна "слишком мало" для такого клуба как Динамо (хотя для завоевания почетных "бронзовых недалей" в этом сезоне хватило в следующем может и не хватить!). Но первостепенной задачей, на мой "любительский взгляд" нам нужен игрок ведущий игру (какими в свое время были Юра Калитвинцев и Валик Белькевич). Есть у нас Безус и Кранчар, как по мне первый еще "зеленый", а второй уже "переспелый" (в том плане, что он уже не покажет той игры, которую от него ждут). Пасов Велозу маловато для созидания в том объеме в котором необходимо для клуба уровня Динамо, про Аруну я вообще молчу. В итоге получается вся надежда на Ярмолу и Гуся, что они что-нибудь да придумают в атаке у Динамо, но ведь они не двужильные немогут без спадов пройти весь сезон.И что получается полузащита у нас набита под завязку но толкового паса никто отдать не может и игру вести не кому, оттого почти все пасы или назад или поперек.
Давид Сантон - очень нравится, не поскупись тогда Суркис, взяли бы за миллионов 8, а сейчас где то 12-15 будет