Автор: Юрий
Зареєстрований: 27.10.2011
Останній візит: 29.11.2013
30 жовтня 2012 13:01
5

Пинколини-тренер по физической деградации Динамо!!

 Только слепой не видит, что этот горе-тренер уже годами безрезультативно руководит физической подготовкой Динамо Киев

Та гнать его в три шеи, команды ползет по полю вначале сезона.

Пока будет Пинколини, наш уровень-это уровень Зари и Ильичевца!!!

Я считаю пинко по физике давал то что хотел главный тренер. Хотел главный отсутствие быстрых атак значит так и тренеровали
Вот как раз в физике Блохин уж точно разбирается. Если Пинко не подходит - то зимой его уйдут.
Нууу, я б на фізиці не зациклювався. Гравці з дит. садка вже грають повні матчі, все життя, режим і ритм професійного футболіста абсолютно інтегрований в життя, постійні тренування, тонус і т.д. саме собой. Тут питання в тому, що немає ігрових моделей і взаєморозуміння гравців, тактичного підгрунтя футболістів, що дозволяє енергію використовувати не по максимум, а саме ефективно: саме КПД у нас кульгає на всі ноги. Яким би ти не був атлетом, якщо немає командної повноцінної гри - результат апріорі зрозумілий... Так що тут справа в тренері. Немало чув про англійські клуби 90-х, тренування ненав*язливі, там навіть не чули про масажистів, спортивні дієти і "сухий закон", після гри футболісти могли сміливо гуляти і пити пиво, але коли вже виходили на поле, то вмирали і за себе, і за тренера, і за вболівальників. У нас цього вмирання немає впринципі! Все врозвалочку, скрізь пальці. Більшість просто не усвідомлює, що грає в клубі, для якого здавно не було слів "не вийшло", "ми робили, що могли", і т.д. А програші сприймались як стихійне лихо, з ким би не грали. А зараз ніби так і треба. Тому й така атмосфера зараз, вбита віра вболівальника, "фани можуть пробачити програш, але не можуть пробачити байдужості і відбування номера" (с).
Сховати
проте, ми ж бачимо, що деяким гравцям після 20-25хв 1 тайму вже важко ноги переставляти по полю. навряд, що це просто від небажання.
Сховати
ну не знаю, я з друзями можу грати в футбол години 2, і у нас вже точно ніхто не пожаліє за недобігання і розслабленість. І то, курю й пиво п*ю :) Звісно, не порівняння, але ж професійні спортсмени навантаження 1,5 годин матчу мають переносити як легку прогулянку. Не все так просто в датському королівстві :)))