Автор: Доцент_@
Зареєстрований: 27.09.2012
Останній візит: 01.11.2012
28 жовтня 2012 11:36
10

Выборы....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xs_omnGpJDY 

А "Свобода"-то вроде проходит))
Ось тепер і побачимо, як Шевченко залишиться у політиці, не пройшовши в нардепи, як він триматиме своє слово. Мій прогноз - злиняє від Королевської під якимось штучним приводом, спровокує скандал, розбірки і т.п. і помахає всім ручкою з Лондона.
У мене ВК в новинах вже зранку ця весела пісенька. Парадоксальна ситуація: партій купа, голосувати тільки нема за кого. Проявив наівність до обіцянок нових політиків - проголосував за Кличка. Про донецьку владу нічого і казати, але голосувати із принципу "за опозицію, щоб ці не залишились" - просто політичний анонізм. А Віталік якось особняком стоїть типу. Ну, побачимо, чим той шабаш закінчиться. Але нічого доброго я від виборів не очікую. Тим паче, якщо опозиція матиме більшість - це буде страшна широкомасштабна політична вендетта. А ми вже натерпілися переворотів і стресів за свою коротку історію.
Сховати
Не хочеться саме тут розводити політичні дискусії(хай пробачать мене адміни).Але чомусь є в мене великі сумніви на рахунок політичної сили Кличка,не віриться,що Віталій буде стояти особняком.Він щось на кшталт Королевської,просто не так відкрито.Звичайно,хочеться вірити,що УДАР буде тією політсилою,що і обіцяє. Погоджуюсь з тим,що опозиція влаштує:"я мстю и мстя моя страшна"((,і за цією помстою їм буде не до нас,але цій владі повинна бута хороша противага-опозиція.
Сховати
Та у мене такі самі сумніви, я ж і кажу, чисто по українській наївності голосував. Дорогу молодим, так би мовити :) В ідеалі противага має бути. Але про ідеали в політичному житті нашої держави вести мову - тільки повітря ганяти... Просто цікаво, чим те все закінчиться. Не хочеться лише ступора і нових потрясінь, хочеться просто жити і працювати, маючи надію на який не який, але поступовий розвиток країни. А від того, будуть "ці" чи "ті" - нічого по суті не зміниться в короткій перспективі. Що регіонали, що нинішні об*єднані опозиціонераи - всі показали себе у всій красі за майже десятиріччя. Сумно...
Сховати
Сьогодні дивився Формулу-1,і там коментатор(Макс Подзігун)сказав прекрасну річ:"Сьогодні дуже важлива дата для України,річниця визволення країни від нацистських загарбників,це я маю на увазі не вибори")))(обмовка по Фрейду).Я веду це до того,що в країні потрібно щось змінювати,і ліпшого моменту може і не бути.
Парадоксальна ситуація: партій купа, голосувати тільки нема за кого. === очень точно подмечено! очень точно, увы....да и про оппозицию очень правильно сказано... я проголосую за зелёных :-)
Сховати
ты прямо как моя мать, она за Зеленых проголосовала, так как не было "проти всіх". я более здраво подошел к выбору, понимая, что мой голос и мизер (и если будут фальсификации как было раньше. толку от моего голоса), но здраво рассудил, что конкуренцию хоть какую то правящей партии (не буду упоминать её) может составить пока что только "Батьківщина" и отдал свой голос ей, хотя в Киеве уже набирает популярность "Свобода", но пока ей еще рано, может на следующих выборах, но не сейчас. Кличко...много чего не хорошего слышал касательно "Удара", поживем увидим. Королевская... еще весной, она в Киеве имела не малый вес, благодаря тому что поддерживала (ну или её команда) много спортивных организаций и соревнований, помогала спонсорской поддержкой в проведении соревнований, но потом в партии захотели все Украинского масштаба, привели Шеву и отказались от поддержки спортивных организаций и как итог её рейтинг очень ну очень сильно упал Привлечение Шевы скорей всего оказалось ошибкой. больше бы от привлечении Шевы выиграл бы "Удар", но "маємо шо маємо"
Сховати
прикольно будет, если "зеленые" за счёт этого ещё и пройдут :-)
Сховати
По данным экзит пола у зеленых (и тех и тех) только 0,3 процента, проходят: регионы, батькивщина, удар, свобода и кпу - в таком порядке), у Королевской 1,6%