Автор: костенко
Зареєстрований: 25.06.2011
Останній візит: 29.07.2012
25 червня 2011 15:06
6

Зміни в Динамо

Я давно вже хотів зачепити тему подій які зараз розвиваються навколо команди. З різних джерел надходять різні обривки інформації про зміну власника, або часткову зміну. Уже І навіть Ярославський говорить про те, що не тільки старший Суркіс йому заважає, а і варіант з молодшим ( перестане бути президентом) його влаштує. Цікаво що ніде практично немає ніякої інсайдерської інфи про можливі зміни. Так деякі обривки інформації. Схоже на те, що весь шум з трансферами прикриває якісь важливі процеси які відбуваються в середині клубу. А ж тривога бере - у що це все вильється.

і якщо це правда ( зміна власника), то мабуть не треба нам очікувати якихось змін у складі, адже Суркіс не буде зараз викидати гроші якщо клуб у нього заберуть.

Що думаєте про це?

Ага. Будем делать все абы ярославского влаштувало. Что еще придумать? Давайте против металлолома дублеров выпустим. Его это потешит
http://www.youtube.com/watch?v=muj76HI-9_8
Дай Бог щоб це були тільки "дурные мысли ", але... Хіба не може дивувати завіса таємниць та різноманітних чуток яка панує цього міжсезоння? А взагалі -то зараз піст, тому закуска не згодиться:)
Это точно! :-)
http://blog8.ru/wp-content/uploads/2009/07/ogurci_malosolni-300x225.jpg дурные мысли чтобы в голову не лезли - закусывать нужно :-)
Сховати
Хорошая картинка) Огурчики - вкусняшка, да под 50г ))