6 травня 2024 17:05

Ван Дейк про майбутнє в "Ліверпулі": "Я дуже щасливий тут і люблю цей клуб. Буду частиною перехідного періоду, це дуже цікаво та захоплююче"

Вірджіл ван Дейк планує залишитись у «Ліверпулі».


Наприкінці цього сезону клуб залишить головний тренер Юрген Клопп. Контракт 32-річного захисника спливає влітку 2025 року.

«Має бути перехідний період, і я буду його частиною. Думаю, що клуб зосереджений на питанні, хто стане новим тренером і зараз це головне.

Як я вже казав, я дуже щасливий тут, я люблю цей клуб, і ви можете побачити це. Він уже став великою частиною мого життя, це все, що я можу сказати.

Відбудеться багато змін, і я не сказав би, що «страшно» – відповідне для цього слово. Швидше те, що зараз відбуватиметься, дуже цікаво та захоплююче.

Я дуже пишаюся тим, що грав [під керівництвом Клоппа], боровся за клуб і за нього, не кажучи про успіх, якого ми досягли протягом усіх цих років. Останній день буде емоційним, але це є частиною життя.

Усередині клубу відбувається багато всього, але ми концентруємося на матчах, це наш обов'язок і наша робота, і ми хочемо здобути останні шість очок», – сказав капітан «Ліверпуля».