18 травня 2024 22:20

"Він бачить себе у топ-клубі": Журналіст повідомив про амбітні плани Циганкова на великий трансфер

Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик висловився щодо амбітних кар'єрних планів вінгера каталонської Жирони Віктора Циганкова.


Нещодавно повідомлялося, що мюнхенська Баварія зацікавлена у послугах українського вінгера каталонської Жирони Віктора Циганкова.

Журналіст та коментатор Ігор Циганик розповів, що сам гравець бачить та хоче потрапити до топклубу Європи.

«Циганков бачить себе в топклубі. Для того, аби отримати реальну пропозицію від топклубу, йому потрібно фантастично відіграти Євро. Відчувається. що він стає лідером».

Циганик пригадав фінальний поєдинок за вихід на Євро-2024 проти збірної Ісландії (2:1), коли вінгер синьо-жовтих попри травму взяв учсть у матчі та відзначився забитим м'ячем.

«Його поява в матчі проти Ісландії й те, що він приїхав з ушкодженням символізує, що він сам по собі дуже налаштований ставати лідером збірної. Він розуміє свою роль та відповідальність.

Він вийшов проти Ісландії і все зробив: забив важливий гол, який зрівняв рахунок, а далі стало вже набагато простіше».

Також Циганик сумнівається у тому, що Циганков змінить Жирону на будь-який інший клуб, якщо це не буде топкоманда.

«Сумніваюся, що він поїде в Англію в Борнмут, чи команду середнього рівня. А ті гроші, які захоче Жирона за нього зможуть заплатити лише або клуби АПЛ, або топклуби Італії, Іспанії чи Німеччини.

Чи поїхав би Циганков в умовну Астон Віллу? Думаю, ні. Він заслуговує, аби грати у топклубі», – сказав журналіст в етері ютуб каналу «Ігор Циганик».