19 травня 2024 08:06

Iгор Суркiс привiтав Усика зі здобуттям звання абсолютного чемпіона світу в суперважкому дивізіоні

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (21-0, 14 КО) у бою проти британця Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) виборював звання абсолютного чемпіона світу в суперважкому «королівському» дивізіоні.


Наш земляк провів черговий блискучий поєдинок та, перемігши свого суперника за очками роздільним рішенням суддів, об’єднав чемпіонські пояси. Ще одна славетна перемога українського спорту!


Приємно, що Олександр є давнім шанувальником київського «Динамо», тому разом із мільйонами українців за чемпіонським поєдинком із особливим трепетом слідкували й динамівці.


Від імені ФК «Динамо» Київ Олександра Усика привітав із перемогою президент клубу Ігор Суркіс:


Шановний Олександре!


Від імені всіх динамівців вітаю Вас із черговою визначною перемогою!


Для нашої країни зараз важливий кожен успіх. Ви в черговий раз на повний голос заявили про Україну на весь світ та вкотре продемонстрували свій патріотизм та неймовірну жагу до перемоги.


Ви не просто здолали до цього непереможного суперника, а й присвятили цей успіх своїй країні та відважним захисникам нашої держави. Зараз, у наші часи, будь-який успіх українського спорту підіймає дух у нашому суспільстві.


Ваша воля до перемоги є справжнім прикладом для представників усіх видів спорту, у тому числі для наших футболістів та тренерів. Від усіх динамівців бажаю Вам козацького здоров’я, невичерпних сил та якомога довше залишатися на боксерській вершині, прославляючи нашу рідну Неньку на весь світ! А всім нам – якомога скорішої Перемоги над клятими загарбниками та повернення всіх наших Захисників та Захисниць до рідних домівок.


Слава Україні!


З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс