25 октября 2009 20:44
6

Гамула: "Вышли на игру как в 41-м"

Закарпатье - Шахтер (1:1). Послематчевая пресс-конференция наставника хозяев Игоря Гамулы

- Це не мені дякуйте, це футболістам. Вони сьогодні вийшли на гру наче в 41-му чи в 45-му році. Ви ж самі бачили яким під кінець був стан газону – ями навколо. Нічия з Шахтарем багато про що говорить. Деякі з тут присутніх постійно мене критикують за неправильний склад, чи обрану тактику, і я сподіваюся футболісти Закарпатття сьогодні їм відповіли. Як кажуть, у перемоги багато друзів, а поразка – сирота. Дякую хлопцям за самовіддачу. 

Напередодні гри у нас була важка психологічна ситуація. Спочатку прикра поразка в Львові, потім незрозумілі голи в Одесі. Шахтар нас напевно хотів перемогти «малою кров’ю», але не вдалося. Радісно і приємно на душі. Окрема подяка за плакат. Чесно кажучи, коли його побачив – сльози з очей самі потекли. 

Так, мене критикують, але ж зрозумійте – за два місяці команду не зробиш. Я завжди відповідаю за свої слова, і скажу, що команда в Ужгороді буде! Ми на правильному шляху, навіть якщо я тут не буду працювати. Ось мене часто критикують, мовляв, Закарпаття грає в одного форварда. А в нас то двох немає! Невуче постійно хворіє, а Тимченко ще «сируватий»…Я б сам хотів грати в атакуючий футбол, але немаю такої можливості. Хто писав що ми сьогодні фізично не готові, нехай також забирають свої слова назад.

Зізнаюся, в четвер дивився гру Шахтаря з Тулузою, і навіть хотів переключити телевізор. Щоб не псувати собі настрій…

- Як вам стан поля? Воно допомогло вашій команді?

- В деякій мірі так. Все ж, нам потрібно було захищатися. Однак, я б не сказав, щоб у нас в команді «головорізи»! в кінці матчу я навіть тактичні заміни не робив, думав - переможемо!
Ужгород:лучшая игра сезона!
kobushko 21:21 25 октября 2009 Це типу "Шахтар" - коммунiсти)))))) ++)))Это если "как в 45-ом"
Ага , Гамулыч, потерял ты два очка. Ну ниче, в Донеццке порвешь фашистов недобитых.)
Це типу "Шахтар" - коммунiсти))))))
Спасибо!!!!
Це типу "Шахтар" - Nazi???? :)