12 января 2009 22:19
6

Рабинович продал "Арсенал" – "Чемпион"

За інформацією джерел "Чемпіону", 11 січня відбулася передача київського "Арсенала" новим власникам, які будуть представляти Ігоря Коломойського. Яка надалі буде роль в клубі Вадима Рабіновича, зважаючи на їх відносини з Коломойським, поки не відомо. 

Втім вже нові власники зробили перші кадрові зміни. Зі своїх посад звільнені генеральний директор клубу Микола Примак, віце-президент Віктор Головко та головний бухгалтер. 

Але на цьому ще не все. У футболістів і працівників ФК "Арсенал" вже затримка по зарплатні в два місяці і "старі" начальники команди порадили з приводу заборгованості звертатися до нових господарів... 

Найближчим часом футболістам "Арсеналу" будуть представлені нові керівники клубу, які збираються суттєво перетасувати і склад команди.

Узяти коментар із приводу продажі клубу у Вадима Рабіновича нам не вдалося, оскільки його мобільний не відповідав, а у прес-службі "Арсеналу" нам порадили звертатися до керівників клубу.
Может, что-то сделают с Арсеналом. А то как-то неправильно, что в ПЛ полторы столичных команды. Стыд-позор.
Теперь следует ждать Демьяненко и Белькевича в Арсенале . К оломойский мог бы .и лондонский прикупить. Однакож на Родину тянет . Жаль ЗАВАРОВА . Хороший спец.Остаетса в родной ЛУГАНСК .ЗАРЮ в чемпионы выводить
Хитрый маланец.
І що? Тепер у Коломойського буде два фарм-клуби в ПЛ? До Кривбасу додається Арсенал... Це жах! такого, напевно, немає в жодному чемпіонаті!
В Украине много команд в других городах, которым нужны "нові власники". Полесье, Буковина, Верес, Нивы (Тернополь и Винница), Сумы, Кировоград и др. Лучше бы помогли возродить футбол в этих городах. Там есть и болельщики, и стадионы (правда почти полностью разрушеные). Там бы их на руках носили.
ну прекрасно, наерно уверены, что не дадут исчезнуть Арсу с нашей футбольной карты. молодцы.