26 мая 2024 11:47

"Команда развалилась": экс-тренер "Динамо"назвал все главные разочарования сезона в Премьер-лиге

Колишній головний тренер київського Динамо та національної збірної України Йожеф Сабо озвучив власні головні розчарування від сезону УПЛ 2023/24.


Фахівця не вразили команди Юрія Максимова та Романа Григорчука – Дніпро-1 та Чорноморець відповідно.

«Я очікував більшого за грою від Дніпра-1, а за результатами від Чорноморця. У Максимова спочатку все складалося добре, але потім Дніпро-1 покинули всі іноземці й команда розвалилася.

У Григорчука теж слабкий підбір гравців, щоб боротися за високі місця, хоча тренер він хороший і заслуговує на більше».

Більшого Сабо очікував і від екснаставника житомирського Полісся Юрія Калитвинцева.


«Мені й Калитвинцева шкода, адже він зібрав команду Полісся, а йому не дали допрацювати до кінця чемпіонату. У Юри, як і в Максимова, міцний характер. Такі люди повинні працювати в нашому чемпіонаті. Я їм бажаю, щоб вони знайшли собі гідні команди».


Також екстренер розповів, що його дуже розчарувала недоступність перегляду поєдинків чемпіонату України в прямому етері.


«Ще одне розчарування сезону особисто для мене – це недоступність трансляцій. У мене є підписка MEGOGO, але там немає УПЛ ТВ, тому я не всі матчі можу подивитися.


Куди я тільки не дзвонив із цього приводу, але проблему так і не вирішили! Провайдер каже, потрібно якийсь кабель тягнути. Ну невже не можна зробити сигнал повітрям?».