25 мая 2024 19:58
2

Болельщики "Вильярреала": "Все было подстроено, чтобы Довбык выиграл этот трофей"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Фанати "Вільярреала" впевнені, що все було спеціально зроблено так, щоб саме Артем Довбик виграв приз Пічічі – найкращому бомбардиру чемпіонату Іспанії.

Як доказ вони наводять такі переконливі, на їх погляд, факти:


1. "Гранада" цього сезону до матчу з "Жироною" не пропускала більше 5 голів, навіть у іграх із сильнішими суперниками – "Реалом" та "Барселоною".


2. У матчі з "Гранадою" Довбику потрібно було забити щонайменше три голи, і він це зробив, при цьому два з них забив із сумнівних пенальті.


3. Тренер "Гранади" випустив на поле третього воротаря команди, який прийшов посеред сезону.


4. У ворота "Гранади" не призначали 11-метрових ударів у 26 матчах поспіль, до гри з "Жироною".


5. У попередніх 37 турах у ворота "Гранади" призначили лише 4 пенальті (один з них не був реалізований), і жодного разу не призначали два 11-метрові в одному матчі.


6. Арбітр додав 4 хвилини, але команди фактично зіграли 5 хвилин. Хоча за такого рахунку рефері часто не люблять давати більше 2-3 додаткових хвилин.


Також уболівальники "Вільярреалу" пишуть про те, що Довбик забив 7 голів із пенальті, а Серлот усі голи забиває з гри. Нібито результативні удари з 11-метрової позначки не варто враховувати, особливо, якщо сам футболіст не заробив пенальті, а просто реалізував його.

Вболівальники Вболівальники Вболівальники Вболівальники Вболівальники Вболівальники Вболівальники Вболівальники Вболівальники

Garcia: Наразі всі засмучені, але я вважаю, що "Вільярреал" теж винен у цій травмі. Всі надто сильно накрутили Серлота і змусили його переживати. Хлопець перестарався та травмувався. Алекс заслужив виграти Пічічі, але всі розуміють, що сьогодні арбітри знайшли б спосіб зробити так, щоб він не забив.


Leal: Довбик – чудовий форвард. Я не маю нічого проти нього. По-своєму він теж заслужив стати найкращим бомбардиром. Але те, як йому допомогли виграти трофей Пічічі в останньому турі – це зіпсувало враження від дебютного сезону українця в Ла Лізі. Все було підлаштовано, щоби Довбик виграв цей трофей.


Moyegua: Після вчорашнього гет-трику Довбика я розумів, що для Серлота все втрачено. Навіть якби він не травмувався сьогодні, то йому просто не дозволили б стати найкращим бомбардиром Ла Ліги. Для нас він все одно номер один.


Caino: Усі знають, як це працює в Іспанії. Арбітри та Ла Лізі "допомагають" потрібним гравцям та командам вигравати нагороди. Це ж не вперше відбувається у нашій країні.


Llop: Коли Серлот забив 4 голи у ворота "Реала" і всі зрозуміли, що зараз він найкращий форвард Прімери, то я сказав друзям, що Довбика все одно за допомогою арбітрів зроблять найкращим в останньому турі. У матчі з "Гранадою" арбітри призначили стільки пенальті, скільки потрібно було б для першого місця Довбика. Так і сталося.


Domingo: У ворота "Гранади" арбітри не призначили жодного пенальті в останніх 26 турах, незважаючи на те, що вона пропускала справді багато голів. Також арбітри в матчі з "Жироною" призначили без жодних сумнівів два 11-метрові удари. Особливо мені "сподобався" другий із них. Довбик уже й сам не міг повірити, що його витягли на перше місце.


Baenismo: Довбик забив 24 голи, з них 7 з пенальті. Тобто 17 із гри. Серлот забив 23 голи, жодного з пенальті. Довбик у матчах із "Реалом" був невидимкою, а наш форвард забив 4 голи чемпіону країни. Думаю, що всі адекватні іспанці розуміють, хто насправді найкращий бомбардир Ла Ліги.


Isidre: Життя на цьому не закінчується. Серлот старався, він справді був найкращим. Але життя несправедливе. Спочатку Довбику допомогли вчора забити три голи у ворота "Гранада", тепер Алекс отримує травму та йде з поля у сльозах.


Alma: Справжня ганьба Ла Лізі, що найкращим бомбардиром турніру стає Довбик, а не Серлот. Я навіть не нічого писатиму про "несподіваний" гет-трик у матчі з "Гранадою" і гол з офсайду в минулому матчі. Просто всі бачили, хто насправді забивав чесно, а кому вся Іспанія допомагала вийти на перше місце у списку найкращих бомбардирів. Якщо Довбика влаштовує така нагорода, то нехай він радіє. Мені на його місці було б соромно.


Nerero: Яка невдача для нашого гравця! Отримати травму у вирішальному матчі – це жахливо. Серлот, можливо, і не номер один з математичної точки зору, але він явно кращий бомбардир цього сезону. 23 голи без єдиного пенальті. Довбик 24 голи, з них 7 з пенальті. Статистика не бреше.


Grog: "Жироні" потрібно буде якнайдорожче продати Довбика влітку. Найкращий бомбардир Ла Ліги – це чудова реклама для форварда. Думаю, що вже "Гранаді", що вже вилетіла, могли стати в нагоді 1-2 млн євро за те, що вони порушили пару разів правила у своєму штрафному. На місці Ла Ліги я б уважніше придивився до того, що відбувалося у тому матчі.


Luque: Або арбітр зробив ставку на те, що в цій грі буде два пенальті, або це зробили гравці "Гранади". Особливо дивно виглядав другий 11-метровий. Савіо дуже ефектно падав, а арбітр навіть не сумнівався, що треба показати на позначку. Є про що замислитись.


Cavia: Бідолашний і нещасний українець перетворює свій перший сезон у Ла Лізі на справжню казку. Це ж так емоційно, чи не так? Такі історії дуже потрібні нашому чемпіонату, особливо на тлі постійних скандалів. Чому б не допомогти трохи українцеві в останньому турі, чи не так?


Lopes: "Гранада" жодного разу не пропускала більше 5 голів цього сезону. Вони лише 4 рази фолили у своєму штрафному майданчику до гри з "Жироною". А тут, за рахунку 0:6, захисник вирішив збити Савіо, щоб, напевно, заробити пенальті. Чи не здається вам це дивним? Я маю питання як до арбітра, так і до захисників "Гранади".


Gil: Українцям нагороди зараз "потрібніші". Усі бачили, як "переміг" Усик у поєдинку з Ф'юрі. Усі бачили, як "переміг" Довбик у протистоянні із Серлотом. Українців продовжують тішити перемогами. Шкода, що відбувається це на шкоду тим, хто насправді заслуговував на це більше.


El_Chankla: Знаєте, після того, як суд визнав "Барселону" невинною у справі Негрейри з підкупом арбітрів, я вже нічого не дивуюсь. Це Іспанія. В нас тут своя атмосфера. Є всі факти, що вказують на підкуп арбітрів, але клуб визнали невинним. Хтось здивується після такого, якщо потім стане відомо, що Ла Ліга допомогла "Жироні" та Довбику створити гарну історію? Я не здивуюсь.


PadrePedro: Я захоплювався "Жироною" та грою Довбика майже весь сезон. Але останнім часом мені здається, що ця команда стала своєрідною рекламою Ла Ліги. Наче вони хочуть сказати: "Бачите, в Іспанії не лише гранди можуть боротися за чемпіонство та показувати гарний футбол". А тут ще й українець, який приїхав із країни, що воює, стає найкращим гравцем Ла Ліги. Звісно, тепер усі говорять про ці гарні історії. Ось тільки буде неприємно потім дізнатися, що все це було створено штучно.


Cabrero: Марселіно (тренер "Вільярреала", - прим.) після гри з "Осасуною" все правильно сказав. Можна привітати Довбика з перемогою у боротьбі за трофей Пічічі, але навряд чи ви ще згадаєте матчі, в яких арбітр призначає сумнівний пенальті на 90-й хвилині за рахунку 6:0.


Pacheko: Усі пишуть про арбітрів та Ла Лігу, але я б хотів сказати про інший момент. Після того, як Серлот забив 4 голи у ворота "Реала", було дуже багато ставок на те, що він виграє трофей Пічічі. Після вчорашніх голів Довбика сьогодні сотні тисяч людей ставили на те, що Серлот заб'є більше одного гола у ворота "Осасуни". Він отримав травму на рівному місці та пішов сам з поля. Я хочу тепер подивитись, коли він відновиться. Тому що є враження, що букмекери заробили сотні мільйонів євро сьогодні завдяки Серлоту.


Dragones: Останнім часом Довбик грав погано, як і вся "Жирона". Вони мали проблеми навіть у матчах з аутсайдерами. А тут вони забивають 7 голів, при цьому Довбик оформив гет-трик, два голи забивши з пенальті. Хочеться вірити, що це просто збіг, а не "подарунок" від команди, яка вже вилетіла і чомусь вирішила допомогти "Жироні".

Скандали,інтриги,розслідування...
Довбиквсёкупил!:-))