17 апреля 2024 20:05

Три пенальти, незасчитанный гол, перестрелка экс-динамовцев, спасительный мяч на 9-й минуте. "Александрия" и "Оболонь" выдали феерию

Олександрія зіграла проти Оболоні у відкладеному матчі 15-го туру УПЛ. Поєдинок закінчився неймовірно емоційною нічиєю, де три голи були забиті на останніх хвилинах.


У середу, 17 квітня, Олександрія на своєму полі провела перенесений матч 15-го туру УПЛ проти Оболоні. Зустріч закінчилася внічию з рахунком 2:2.


Цей поєдинок мав відбутися ще 26 листопада 2023 року, однак через штормове попердження у Олекандрії було прийнято рішення відкласти його.


У першому таймі господарі мали можливість відкрити рахунок та вийти вперед, однак Іван Калюжний не реалізував пенальті. Після цього вони все ж таки забили гол зусиллями Миколи Михайленка, проте його скасували через офсайд.


А от Ростислав Тарануха з Оболоні своїм ударом з 11 метрів скористався ідеально і в кінці матчу здобув для киян мінімальну перевагу.


Вже під завісу другого тайму Олександрія зуміла зрівняти рахунок – постарався Владислав Погорілий. А через кілька хвилин після цього у ворота Оболоні призначили вже другий пенальті за матч, і на цей раз Данило Скорко відправив м'яч точно в ціль.


Проте і це не було кінцем – на 97-й хвилині Ігор Краснопір зрівняв рахунок та приніс Оболоні важливий бал.


УПЛ. 15-й тур.


Олександрія – Оболонь – 2:2

Голи: Погорілий (88'), Скорко (пенальті – 90+2') – Тарануха (пенальті – 79'), Краснопір (90+7')


Нереалізований пенальті: Калюжний (44')