28 декабря 2023 12:43
4

Брагару переходит в "Динамо"? В "Черноморце" отреагировали на последнюю новость относительно полузащитника команды

Недавно сообщалось, президенты Динамо и Полесья, Игорь Суркис и Геннадий Буткевич соответственно сделали предложения Черноморцу по трансферу молодого вингера Максима Брагару.


Также отмечалось, что киевляне продолжают вести переговоры по этому подписанию и данный вопрос должен быть решен уже в ближайшее время.


Генеральный директор одесского клуба Анатолий Мисюра в эксклюзивном интервью для сайта «Украинский футбол» высказался по поводу этой ситуации.


«Я пока никаких документов не подписывал. Максим отдыхает и готовится к собранию», – сказал функционер.


Брагару является питомцем Черноморца и выступает в первой команде с 2020 года.

Контракт футболиста молодежной сборной Украины с одесским клубом рассчитан до 30 июня 2024 года.

В нынешнем сезоне полузащитник провел 19 матчей во всех турнирах и отдал три результативных передачи.


Фото - ФК "Черноморец"

Навіщо він нам?
Скрыть
HIM, вірніше хто з наших селекціонерів пропонує його придбати.
Скрыть
Мисливець, Ібрахім Кане набагато кращий варіант, якщо не брати за увагу клуби Шахтар, Кривбас, Полісся, що зараз на щось притедують, та не будуть дешево продавати. Ще є Квасниця, але там цінник не підйомний, тому кращий варіант Кане з Ворскли, в клуба пішов тренер, бюджет давно поплив, тому вони готові продавати, та домовлятись. Так само як Чорноморець чи Зоря. Зараз я як бачу Динамо хоче посилити позиції, де основні граці в них травмовані, і на яких дуже розраховували. Це правий вінгер Ярмоленко та правий центральний захисник Попов.
Мій варіант посилення Динамо на даному етапі, це захисник Батагов з Зорі, вінгер Кане ( грає і з права, і з ліва) з Ворскли, та нападник з Зорі Герреро ( який може і на фланзі, і замість Буяльсского під Ванатом).
Але селекціонерам Динамо видніше)))
Ще пішла чутка, що може повернутись з Чемпіоншипу в УПЛ іранець Сайядманеш, чому б не взяти його, то й Кане не буде потрібен, але якщо піде Буяльський, то брати треба обов'язково обох.
Чим Брагару краще за Кане, молодче на пару років? має українське громадянство, та не втече, бо не випустять))) Досвіду в Кане набагато більше, позиції майже однаково закривають, а от продуктивність в Кане набагато вище, ну може зп в Брагару нище, , і розраховують на великий прогрес Брагару, та те що в молодіжці конкурентів зараз немає, і цінник зросте після трансферу в Динамо.
Але так не буває, цифри не обманеш, та насправді буде як з Антюхом ,або Кабаєвим.