9 декабря 2023 11:11

Полузащитник "Кривбасса" Бизимана: "УПЛ – очень сильный турнир"

Півзахисник «Кривбаса» Джихад Бізімана поділився очікуваннями від матчу 17-го туру УПЛ проти «Зорі», який розпочнеться о 15.00.


- Чесно, наразі не так багато знаю про цю команду. Але ми їх розбираємо та аналізуємо. Знаю, що суперник регулярно виступає в єврокубках, а це означає, що у них хороша команда.


- Що тобі найбільше сподобалось в Україні?


- У вас дуже привітні доброзичливі люди. Не дивлячись на усі труднощі, які зараз переживає Україна через війну, ви молодці. Тримаєтесь, ведете боротьбу проти окупантів та підтримуєте один одного. У Кривому Розі все влаштовує. Відмінні умови для проживання, тренувань, професійного зростання.


- Коли ти приїжджаєш до Руанди, що найчастіше питають про «Кривбас» та Україну?


- Дуже часто питають: чи безпечно в Україні та як команди грають у футбол в умовах воєнного стану. Також цікавляться станом справ у «Кривбасі» та відзначають прогрес нашої команди.


- З яким би іншим європейським чемпіонатом ти порівняв українську Премʼєр-лігу?


- Не часто дивлюсь матчі інших європейських чемпіонатів. Але точно можу сказати, що УПЛ – дуже сильний турнір. Усі команди добре підготовлені фізично та намагаються демонструвати сучасний футбол. В цілому рівень футболу в Україні дуже пристойний, - сказав Бізімана.


Фото - ФК "Кривбасс"