26 ноября 2023 11:24

Богдан СЛЮБИК: "Динамо" в любом сезоне показывает хорошую игру"

Одним із ключових матчів 15-го туру УПЛ стане зустріч команд з групи лідерів: "Динамо" прийматиме "Рух". Футболіст львівської команди Богдан Слюбик в інтерв’ю пресслужбі УПЛ розповів про підготовку до цієї гри та поділився думками щодо прийдешнього суперника.


Як минула пауза на матчі збірних? Наскільки вдалося зберегти фізичні кондиції?

— Ми не втратили фізичну форму, завдяки тому що тренувалися кожного дня і готувались до матчу проти "Динамо".


Попереду гра проти "Динамо". Кияни цього сезону нестабільні, але після відставки Луческу перемогли "Кривбас". Як протидіяти цій команді зараз?

— "Динамо" в будь-якому сезоні показує хорошу гру. Це гранд українського футболу, потрібно боротись до останньої хвилини матчу. Можливо, саме тоді здобудемо результат, якого очікуємо


В дитинстві та юності кожен з нас дивився матчі "Динамо". Який з них тобі запамʼятався найбільше?

— Я багато матчів в дитинстві переглядав. Скажу, що особливо запамʼяталася гра, у якій вони обіграли "Евертон" в плей-оф Ліги Європи.


Цим матчем "Рух" завершує перше коло чемпіонату. Якщо глобально: наскільки ти задоволений виступами команди у першій половині чемпіонату?

— Ця гра буде дуже важлива для нас, тому нам кожному потрібно віддати всі сили. Тому зараз всі думки зконцентровані саме на зустрічі із "Динамо".


Як адаптуватися до гри при температурі 0 градусів?

— Трохи важко, особливо коли ноги замерзають. Але потрібно звикати, всі грають в таких умовах тому ніяких відмовок не шукатиму.


Фото - ФК «Рух»