7 ноября 2023 16:27

Исчезнет ли "Минай"? Журналист дал однозначный ответ и назвал суммы зарплат в команде Премьер-лиге

Популярний український журналіст Віктор Вацко висловився стосовно майбутнього клубу УПЛ Миная, який наразі йде останнім в турнірній таблиці чемпіонату.


Після 13 турів української Прем'єр-ліги Минай йде на останньому, 16-му місці в турнірній таблиці УПЛ.


Відомий спортивний журналіст Віктор Вацко відповив на запитання стосовно можливої втрати інтересу до цього проекту з боку інвесторів закарпатського клубу.


«З тієї інформації, що в мене є прямо зараз, ні. Все нормально, я б в жодному випадку не почав би говорити про те, що Минай не переживе цей сезон. Але глобально якщо казати, ніхто цього не знає напевне.

Ніхто, окрім тільки керівництва клубу і людей, які гроші дають. Багато чого в українському футболі робиться на емоціях, рішення приймаються на емоціях».


Вацко також привів приклад таких «емоційних» рішень, згадавши минулий сезон Миная.


«Минулого сезону Минай сильну весну провів і керівництво збільшило фінансування, збільшило зарплатний бюджет: якщо раніше футболістам пропонували 40 тисяч гривень на місяць максимум, то цього сезону людям по 80 пропонують.

Зараз спад, жодного матчу виграти не можуть, відповідний настрій і у керівництва, не райдужний, скажу так. Але, як мені відомо, зарпалти виплачують вчасно».

Журналіст більш детально поговорив про фінансові справи клубу, поділившись інформацією про нещодавню затримку зарплати.


«Мені нещодавно сказали, що зарплату затримали «аж» на вісім днів. Преміальні виплачують – за нічию проти Руха (0:0) та Вереса (0:0) вже футболісти отримали гроші. На папері Минай сильну трансферну кампанію провів. Він мав стати сильніше порівняно з минулим сезоном.


З того, що я знаю, я би не сказав, що там є проблеми із фінансуванням. Я думаю, що найбільша проблема Миная зараз не у фінансуванні, а у психології», – сказав Вацко в ефірі свого ютуб-каналу.