6 сентября 2023 23:12
3

СМИ: Трем бельгийским топ-клубам предлагали подписать Сидорчука

Как стало известно Sport.ua, бывшего капитана «Динамо» Сергея Сидорчука предлагали трем бельгийским клубам – «Андерлеху», «Генту» и «Генку». Однако ни один из клубов не проявил никакого интереса к украинскому полузащитнику.


«Андерлехт» искал игрока в середину поля, но сделал свой выбор на другом игроке «Динамо» – Джастине Лонвейке.


Реальный интерес к Сидорчуку проявили «Вестерло» и «Львен». Трансфер оформил «Вестерло», потому что предложил лучшие финансовые условия «Динамо» и самому игроку.


Отметим, что поиском команды для Сидорчука занимался агент Сергей Серебренников, имеющий очень хорошие связи в Бельгии.

Серебрянніков - барига, якій користується важким фінансовим станом українських команд після 2014 року. Напевно навіть Шаблій знайшоб би щось пристойніше.
Скрыть
Умник, напевно тільки Суркіс чомусь вважає що його гравці топові і повинні переходити лише в топові клуби і за великі гроші. Сидорчуку вже 32 роки (не вирок, але вже і не молодий явно), ДК в минулому році від...футболили в групі ЛЄ, в цьому році 4 місце в ЧУ і проліт наміть повз групу ЛК. Наразі в рейтингу УЄФА (яким би він там не був коректним) Бельгія на 8 місці, а Україна на 17, завдяки в тому числі і вкладу безпосередньо ДК. Також, дата заявок на єврокубки вже закрита здається, тобто зараз гравців можуть брати і заявляти лише клуби для внутрішніх чемпіонатів, тобто учасники єврокубків (пристойніший варіант) також відпали. З урахуванням цього, не бачу яким чином Сидорчук міг би розраховувати на щось пристойніше.
Умник, Я вибачаюсь звісно, але Серебряніков та Шаблій невже не працюють в одній конторі ProStar?

Серебряников та Ящук не відповідають в цій конторі ProStar за Бельгійський напрямок?

Тоді виникає логічне питання, як би Шаблій знайшов би, щось пристойніше, краще чим його агенти, які відповідають за той сектор, як Бельгійський чемпіонат?