1 сентября 2023 17:19
6

Роман ЯРЕМЧУК: "Счастлив оказаться в "Валенсии", это большой клуб. Считаю, что для меня это хорошая возможность"

Украинский форвард Роман Яремчук, перебравшийся в "Валенсию" на правах аренды, оценил свой переход в новую команду.


"Счастлив оказаться в "Валенсии", это большой клуб. Считаю, что для меня это хорошая возможность этого сезона. Надеюсь, это будет хороший сезон для меня и команды. Знаю, что у команды есть невероятные болельщики".

"Номер? Выбрал номер 17, под которым я играл в "Генте". Я забивал там много важных голов, поэтому мне подходит этот номер".

"Война в Украине? Моя страна переживает трудный момент. Постоянно думаю о том, что происходит в Украине и пытаюсь разными путями помочь. Мне будет приятно, если жители Валенсии поддержат украинцев", – сказал Яремчук, которого цитирует официальный Twitter "Валенсии".
а Валенсия скоро как обрадуется-словами не передать))
Скрыть
динамо машына, Яремчук гравець збірної України, і зараз крім Довбика та Яремчука кращих нажаль немає, і ваші скептичні слова звучать так, що ви проти того, щоб Яремчук повернув своє гольове чуття, та реаменував свою карьеру, яке він втратив після переходу в Бенфіку, та й в Брюгге, в нього теж не вийшло.

В Валенсії в нього повинно вийти, поперше чемпіонат Іспанії йому підходить, по друге, Валенсія грає в 2 нападника, і по третє конкуренти за місце в основі не хватають зірок, та ще один з них травмований.

Успіхів тобі Романе в Іспанії, та по більше голів як за Валенсію, так і за збірну України.
Скрыть
Wiwisisilka, Есть ещё Ванат.

А у Яремчука с Ребровым отношения не очень сложились ещё по Динамо. Когда Рома плакался и жаловался на Реброва, когда он был в Александрии в аренде. И офигевший Ребров поднимал этот вопрос публично в СМИ. Хотя Ребров не первый тренер у кого были проблемы с Яремчуком.
Скрыть
Google, В клубі то одне, не подобаеться нападник, продав та купив нового. А в збірній, то вже інша справа, раз, два, і варіанти скінчились. Тому думаю Ребров не ворог собі, знайде спільну мову з тими гравцями, які йому потрібні для показу гідних результатів.
Зараз список такий:
Довбик, Яремчук, Ванат, Сікан, може ще Русін...дуже хліпка ситуація у Реброва з вибором, Довбик та Яремчук, що є основними нападниками збірної змінили клуби, і як воно піде, час покаже. Ванат та Сікан, ще не той рівень, щоб давати голи за збірну. Русін не центральний нападник, він більш відтянутий другий, або з лівофланговий,ще можна пробувати на підміну Мудрику, і він теж змінив клуб.
Є ще варіант вмовити Еріка Шуранова заради національної збірної, но думаю він зараз не краще тогож Ваната чи Сікана.
Скрыть
Wiwisisilka, В сборной тоже не проблема. Не нравится игрок, пригласил другого. Довбык, Ванат, Сикан, Русин - выбор есть. Начнёт Кухаревич клепать за Суонси - вызовут его. И без Яремчука справлялись до этого.
Скрыть
Google, Раніше,то було раніше. Бо раніше багато забивав Ярмоленко, зараз він вже скільки не забиває.
Зараз в нас є Довбик та Циганков, а раніше були Яремчук та Ярмоленко, які регулярно забивали, і головне щоб не було травм.

Ванат- він не такого типу нападник, як Довбик чи Яремчук, він програє силову бородьбу. Та чим він зараз може заслужити місце в збірній, якими показниками? Навіть в молодіжці провалився на чемпіонаті.

Сікан- зараз отримує в Шахтарі, багато ігрового часу, та запорює свої моменти, він теж не силовий нападник. Та добре , що Траоре отримав травму, хоть продовжив контракт, та буде грати, а так би грав в якійсь Ганзі Росток в другій бундеслізі.

Кухаревич - він вибрав мені здається, не той клуб та чемпіонат для розвитку своєї кар'єри. Він вже багато назабивав і в Труа, і в Левені, і в Хіберніані. Його рівень нижче бельгійського чемпіонату, шотландський чемпіонат і не більше.

Русін- як центрфорвард, він зможе грати в слабкому чемпіонаті, в Зорі навіть він грав лівого вінгера, думаю і в Сандерленді там грати буде, а в збірній на підміну Мудрику, якщо ще себе покаже в чемпіоншипі.

Тому в нас вибір не великий в збірній, і такими гравцями як Яремчук, розкидаться поки зарано.