22 августа 2023 23:31
5

СМИ: "Динамо" заинтересовалось французским защитником

Защитник Исмаил Анеба может стать новичком киевского Динамо.


Экс-игрок Сошо Исмаил Анеба оказался в сфере интересов Динамо, утверждает L`Equipe.


Кроме киевлян, на 24-летнего француза претендуют Мальорка, Ференцварош и Лас-Пальмас. Отмечается, что киевляне ближе всего к подписанию Анебы, который этим летом остался без клуба, хотя был лидером центра защиты Сошо.


К слову, Анеба выступал за Сошо с 2021 года, успел сыграть за 2 сезона 67 матчей, в которых дважды ассистировал партнерам. Transfermarkt оценивает француза в 2 млн евро.

Дивлюсь Дніпро. Сарапій точно нам підійде.
Екс-гравець Сошо Ісмаїл Анеба опинився у сфері інтересів Динамо, стверджує L`Equipe.- Він правоногий центральний захисник, тому напевно це гра агентів, щоб працевлаштувати куди небуть цього гравця.

Гравець рівня Інгульця, вони полюбляли таких брати. З накращих якостей чудова діагональ, та читає гру, силовий, і все, алеж який повільний, м'яч відлітає від нього на прийомі, як від дерева.

Transfermarkt оцінює француза в 2 млн євро. За що сайт вказує такі гроші, не зрозуміло, його ціна, як казав Кварцяний, одна тарілка борщу.

Кращі варіанти зараз з українців це Батагов Зоря, Безкоровайний Кривбас, а з іноземців, що був на слуху це колумбієц, кандидат в національну збірну.

Не важливо буває, як працює селекційна служба, є головний тренер, який бачить потрібен йому цей гравець чи ні. Після того, як Луческу напарили агенти таких гравців, як Костевич, Кулач, Шкурін, Рамірес, Лонвейк, Перріс, Кабаєв, та він сам ще брав Антюха, Тудора Балута, добре, що тільки переглядав Коробенко, думаю зараз він вже не буде брати кого попало, а грати ким є, та краще підпускати молодих гравців.

Показовий трансфер був Кабаєва, була проблемна позиція, купили гравця, начебто тоді з українців був кращий варіант, як показав час, трансфер провальний, а проблему вирішила клубна академія дала нам чудового гравця Назара Волошина.

Зараз в Динамо дві проблемні позиції, лівий центральний захисник та нападник, і щоб закрити в майбутньому цю проблему в академію на перспективу вже куплені з ПФК Львову захисник Тарас Михавко та нападник Владисла Герич, і вже готують їх під основу.Тобто підстраховка вже є, а тепер чекаємо на 2 трансфери вже готових гравців на ці позиції.

Мій варіант з УПЛ це захисник Данило Безкоровайний з Кривбасу та нападник Зорі Едуардо Герреро, якщо не зараз, то в зимне трансферне вікно можна сміло купляти.

Якщо самі бездарі, як кажуть, то потрібно користуватись чужими навиками, наприклад селекційною службою Зорі, академією Руха, або навиками підбору гравців Вернідуба, він це показував і в Зорі, Шерифі, тепер в Кривбасі.
А ще краще вже зимку не тільки забрати Безкоровайного, а й Вернидуба, думаю зараз тільки він зможе налагодити все в Динамо.
Скрыть
Wiwisisilka, все гарно, тільки Вернидуба залиште де він є.
Wiwisisilka, так на пресконференции Луческу сказал мы ищем защитников..может они хотят и правого и левого подписать это было бы здорово..а насчёт Гереро то кто же его продаст ДК?..Гелер? та ни за что или обдерёт Суркиса на большие деньги ещё и игрока выманит в додачу как при покупке Кабаева 1.2$ плюс Антюх.. есть мнение от игры Йеде напа Черноморца? мне понравился и почему то все молчат по его игре он бы не помешал ДК..... парень ещё тот нап.. его не остановить..
Сошо вже з десяток років сидів в другому дивізіоні ближче до зони вильоту а зараз вилетів у третій.
У мене таке враження, що публічно казати нашій селекційній службі, що вони дебіли, які позорять видатний клуб, вже мало.