27 июля 2023 18:22
1

Журналист: "По ходу сезона Биловар будет четвертым в иерархии центральных защитников "Динамо"

Украинский журналист Виктор Вацко высказался о защитнике "Динамо" Кристаине Биловаре.


- Нужно понимать, что матч первого тура с "Минаем" из-за дисквалификации пропускает Дячук. А Сирота присоединился к первой команде после участия на ЕВРО. Поэтому много играл Биловар. У меня было много скепсиса по поводу этого, но по факту по игре у меня нет причин высказывать какие-то претензии к Биловару. Другое дело, что по ходу сезона он будет четвертым в иерархии центральных защитников "Динамо" после Попова, Сироты и Дячука. Плюс я еще рассчитываю, что киевляне приобретут еще одного центрбека, чтобы увеличить конкуренцию.

Не зовсім згоден з паном Вацком, може на сайті transfermarkt він і є 4 цетральним захисником по ціні, але по грі яку він демонстрував на зборах він зараз другий центральний захисник, та буде грати в парі з Поповим. Та й не забуваємо про те хто в нього дівчина.
Але як вже ми звикли в кожному сезоні, як полюбляє грати Попов, травми, дискваліфікації, то більше грати будуть пари Сирота Біловар або Біловар Дячук. І це не добавляє надійності в захисті Динамо, бо Сирота не стабільний вже який сезон, навіть в молодіжці програв конкуренцію Батагову. А Дячук зовсім ще зелений, без досвіду гри, на мою думку його ще потрібно поки віддати в оренду, для отримання практики гри на дорослому рівні.
Тому вважаю бажано зараз купити універсального центрального захисника, який міг бі зіграти з права та зліва, з досвідом на підміну Попову.
Дивно ще що Луческо не спробував на зборах Рамадані центральним захисником, у хлопчини, однією з сильних його сторін, є тактична вихованість, за це Луческо його і взяв в Динамо, бо таких гравців дуже легко можна навчити виконувати та втілювати бажання тренера на полі.