8 июня 2023 19:50

Сборная Украины прибыла в Германию: не все игроки доехали до Реброва

(Публикуется на языке оригинала)


Традиційно для мандрівок в Європу у воєнний час, синьо-жовті розпочали свій шлях на збори ввечері напередодні, сівши в потяг на столичному вокзалі.


Перед від’їздом головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров і збірники зустрілися в дитячій кімнаті терміналу Центрального вокзалу з гравцями дитячої команди київського «Локомотива». Хлопчаки отримали нагоду поставити запитання тим, на кого прагнуть бути схожими. Найбільше дітлахи цікавилися відповідями найкращого бомбардира УПЛ Артема Довбика. Були й запитання до Миколи Матвієнка, Іллі Забарного, Георгія Бущана, Юхима Коноплі та інших. До слова, питали цілком за темою: чим відрізняються тренування в Англії від українських, проти якого клубу було грати найважче, в якому віці визначилися, що станете професіональним гравцем…


Після спільного фото та автограф-сесії збірники пройшли безпосередньо до потяга Укрзалізниці. Із Києва до польського Холма виїхали гравці українських клубів, а також оборонець англійського «Борнмута» Ілля Забарний, який після завершення клубного сезону встиг не лише побувати вдома, а й змінити соціальний статус.


Сьогодні вранці з Холма національна команда автобусом доїхала до аеропорту Фредеріка Шопена, що у Варшаві, а вже звідти вилетіла до першого місця дислокації під час червневого збору — Бремена.

У польській столиці до гурту придналося двоє легіонерів — новоспечений чемпіон Польщі Владислав Кочергін із ченстоховського «Ракува» та Віталій Миколенко з англійського «Евертона». Решта гравців, що виступають в іноземних чемпіонатах, прибудуть безпосередньо до Бремена.

До Німеччини синьо-жовті прибули о 15.30 за місцевим часом. Зважаючи на довгу й виснажливу дорогу, тренерський штаб вирішив провести сьогодні в готелі стретчинг для відновлення. Перше тренування під керівництвом нового наставника Сергія Реброва відбудеться завтра на полі футбольного центру бременського «Вердера».


Фото: УАФ