26 мая 2023 21:38

Под присмотром Луческу: "Динамо" готовится к матчу с "Вересом"

(Публикуется на языке оригинала)


У п’ятницю, 26 травня, київське «Динамо» провело тренування на клубній базі у Віті-Литовській, за яким могли спостерігати й представники клубних ЗМІ.


Перед початком заняття форварду Владиславу Ванату, дискваліфікованому на заключні матчі сезону, урочисто вручили нагороду найкращому футболісту місяця. Партнери та тренери оплесками зустріли визнання молодого гравця, для якого, напевно, ця нагорода стане додатковим стимулом для прогресу.


Команда розпочала тренування не у тренажерному залі, як це часто буває останнім часом, а відразу на полі. Гравці виконали пробіжку, після чого перейшли до функціональних вправ. За подальшим ходом тренування спостерігав особисто Мірча Луческу, який прийшов на поле, пересуваючись за допомогою милиць. Містер відвідує кожне заняття й разом із Олександром Шовковським, який тимчасово виконує функції головного тренера, керує тренувальним процесом.


Ігрові вправи на тримання м’яча у квадратах змінилися тактичними напрацюваннями гри в обороні та атаці, звичними для процесу підготовки до матчів. Зазначимо, що настрій у колективі бойовий, усі налаштовані завершити сезон на позитивній ноті та здобути дві перемоги, першу з яких – у Рівному, куди «біло-сині» вирушать найближчої неділі.


Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Верес» відбудеться у понеділок, 29 травня, на стадіоні «Авангард» у Рівному, початок – о 15:00.


Фото: ФК "Динамо"