10 мая 2023 17:12

"Динамо" – "Черноморец": ситуация с дисквалификациями

(Публикуется на языке оригинала)


У матчі 26-го туру VBET Ліги «Динамо» зіграє з одеським «Чорноморцем». Матч відбудеться у суботу, 13 травня, на столичному стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, початок – о 14:00.


На майбутній поєдинок у складі нашої команди дискваліфіковані захисники Олександр Тимчик та Денис Попов. Обидва футболісти отримали попередження у поєдинку попереднього туру проти «Кривбасу», які виявилися для них четвертими в нинішньому сезоні.


А ще серед динамівців відразу шість гравців, яким потрібно діяти обережно в майбутній грі, – під загрозою дискваліфікації півзахисник Сергій Сидорчук, у якого сім попереджень, а також захисники Костянтин Вівчаренко, Олександр Сирота, Владислав Дубінчак, півзахисники Джастін Лонвейк та Володимир Шепелєв, у доробку яких по три жовті картки в нинішньому сезоні чемпіонату України.


Що стосується наших суперників, то у складі «Чорноморця» троє гравців не зможуть узяти участь у матчі через дискваліфікацію – це півзахисники Артур Авагімян, Максим Брагару та Олександр Васильєв. Серед тих, хто перебуває під загрозою пропустити наступний матч своєї команди, перебувають захисник Володимир Салюк (7 попереджень), півзахисники Зігі Бадібанга та Олександр Демченко (по 3 жовті картки).


«Динамо» – «Чорноморець»


Дискваліфіковані: Попов, Тимчик – Авагімян, Брагару, Васильєв.


Під загрозою дискваліфікації: Тимчик, Сирота, Дубінчак, Лонвейк, Шепелєв, Вівчаренко – Салюк, Бадібанга, Демченко.