31 января 2023 19:07
5

"Европеец нормального возраста". Журналист анонсировал подписание нового форварда в "Динамо"

Журналист "ТаТоТаке" Михаил Спиваковский рассказал, что "Динамо" подпишет нового нападающего.


"У меня есть полуинсайд: то, что ушел Кулач, то что сейчас уходит Беседин - это признак того, что у "Динамо" должен появиться форвард. К этому также ведет продажа Забарного. Я могу дать полуинсайд, потому что у меня нет пока фамилии (мне кажется, что эту фамилию знает максимум 4-5 человек в мире), в "Динамо" должен приехать форвард на этой неделе. Я знаю только то, что это европеец, нормального возраста (это не 32) и что "Динамо" вроде бы уложилось в 1-1,5 миллиона", - рассказал журналист.
за такие деньги или похожие уже брали....Рамирес..Соль..итд и ему подобные. даже .средний форвард не стоит таких денег..
форвард вартістю 1 млн евро на европейському ринку це щось середнє між Ванатом і безкоштовним Бєніто і домогти гравець такої вартості/ якості може максимум Колосу. Дуже здивуюся якщо це не буде черговий шлаковий гравець, яких ми накупили 3 вагони за останніх 10 років, а потім роками розпихуємо по безкоштовних орендах.
Скрыть
Умник,
https://www.transfermarkt.com/nikola-krstovic/profil/spieler/434433
https://www.transfermarkt.com/djordje-jovanovic/profil/spieler/376460
https://www.transfermarkt.com/bamba-susso/profil/spieler/813603
https://www.transfermarkt.com/mirlind-daku/profil/spieler/521872
швидше всього, це саме перший варіант. Зрозуміло, далеко не втілення мрії про ідеального форварда, але принаймні хоч щось.

А щодо вартості, до речі, Русенборг ось цього нападника придбав рівно за EURO1.000.000
https://www.transfermarkt.com/casper-tengstedt/profil/spieler/464598
Тепер у Бенфіці за EURO7.000.000. Тут скоріше не питання вартості, а питання своєчасності транферу - кого, коли та звідки купуєш.
Скрыть
Belyi, Каспер показав феноменальну результативність гол+пас у досить сильній лізі з топ-15 ще здається до 22 років, навіть Мудрику вибити під 20 гол+пас було не під силу. Це абсолютно аномальный випадок, досить сказати, що в УПЛ за останні 20 років лише здається по памяті Гладкий зумів вистрілити щось коло 20 по гол+пас в такому віці. Його треба було лише підібрати. Це показовий випадок, чому Копенгаген зараз в такому стані, бо тамошні Заварови теж не ловлять талантів, що в них під носом. От скільки таких Касперів для Бенфіки зараз можна зайти по світових лігах? Я оптимістично скажу, знаючи стан з молодими талантами по латинській Америці, що менше 5. Тому подібний трансфер в ДК з нашими селекціонерами та щей за 1 млн евро, це навіть не наукова фантастика, а жорстке фентезі.
Скрыть
Умник, Каспер переходив у Русенборг за EURO1.000.000 із першої данської ліги. Досить спірне твердження щодо сили першого данського дивізіону. Хоча там і траплялись випадки вдалого старту граців хорошого рівня. Та значно більше досить переоцінених варіантів. Це вже в Русенборгу були дива результативності. Але таких нападників, що досить вдало проявили себе на не високому відносно рівні (відповідно першої данської ліги), в принципі, є достатня кількість. Інша справа, що далеко не всі вони заграють. та в будь-якому разі - це всього лише ризик на мільйон.
Латинська Америка не настільки бідна на таланти. Я б назвав точно більше 5. Хоча, якщо обмежити критерії вибірки виключно тими, хто вже засвітився на дорослому рівні, напевно, десь приблизно так.
Стосовно Європи та щодо особистих вподобань, я б звернув увагу на такий от очевидний варіант
https://www.transfermarkt.com/matija-frigan/profil/spieler/840149
Напевно, цінник буде дещо вищий EURO1.000.000, але з доступних молодих варіантів в європі - один з найцікавіших, в сенсі перспектив та і в принципі готовності щодо віддачі в близько осяжному майбутньому.