6 января 2023 11:22
1

"Какое-то современное рабство": Левченко шокирован поведением "Шахтера" в трансфере Мудрыка

Бывший хавбек сборной Украины Евгений Левченко считает, что Шахтер должен прислушаться к желаниям своего футболиста.


Левченко привел цитату ассистента Срны Карло Николини, который сказал, что у Шахтера нет необходимости продавать Мудрика. Такие слова возмутили Евгения.


"А у Мудрика вообще что-то спросили? Какое-то современное рабство", – написал Левченко в Twitter, добавив эмоджи фейспалма.

Напомним, что Шахтер неуступчив в переговорах по Мудрику. "Горняки" хотят выторговать 100 миллионов и блокируют переход Михаила в Арсенал. Молодой вингер, впрочем, заявил о желании сменить чемпионат и мечтает о переезде на Эмирейтс.

Не захищаючи ні Мудрика, ні, тим більше кротів. Вже набридли всі ці розмови про рабство. В тому числі і відносно продажів гравців ДК аля історія з Циганковим. Але, якщо Левченко не знає, то рабство - це коли когось утримують насильно. В даному випадку сторони підписали контракт і, вочевидь, його виконують: Мудрик зі свого боку виходячи на поле і граючи, кроти зі свого боку виплачуючи все, що повинні платити. От якщо кроти не платять, то вже рабство. Або коли будуть утримувати Мудрика насильно після закінчення строку контракту десь у підвалі. А так в рамках контакту і терміну його дії кроти вільні робити все що завгодно: захочуть, продадуть, незахочуть - не продадуть. Не зможуть продати і Мудрик не продовжить контракт - піде вільним. І ніхто нікому нічого не винен, окрім прописаного у контракті.
Аналогічно і з Циганковим (і будь-яким іншим футболістом). А то спочатку напідписують контактів, а потім починають свої права качать.
Якщо кожного разу після побажання/бзіка того чи іншого гравця типу щоб його продавали, то ніяка команда ніхріна не зіграється, тільки те і буде, що постійні купівлі-продажі кожного дня то одного то іншого гравця.
Підписав контракт - працюй на строк його дії, сподобалось - підписуй новий, не сподобалось - гуляй вільним агентом і шукай краших умов.