29 декабря 2022 15:26

Агент Жоржинью: "Интерес "Наполи"? Мы были бы рады, это особый клуб для него, но пока никакой конкретики нет"

(Публикуется на языке оригинала)


Жоао Сантуш, агент півзахисника Челсі Жоржиньйо підтвердив надходження пропозиції про продовження контракту та торкнувся можливості повернення гравця в Наполі.


Контракт 31-річного бразильця італійського походження закінчується з "синіми" в кінці цього сезону, що підштовхує клуб Прем'єр-ліги до дій. Напередодні січневого трансферного вікна Жоржиньйо пов’язували з різними клубами, причому всі команди, починаючи від Ньюкасла і закінчуючи Ювентусом, зацікавлені в переможці Євро-2020.


"Термін дії Жоржиньйо закінчується 30 червня, у нас є пропозиція продовження контракту, і ми віддамо пріоритет Челсі. Неаполь представляв наш дім в Італії, Джунтолі дуже цінує гравця, для нас це особливе місце.


Якби виник новий інтерес, ми були б раді, однак на даний момент Наполі не мав з нами жодних контактів".

Раніше Жоржиньо провів чотири з половиною роки своєї кар'єри в Неаполі, перейшовши в січні 2014 року з Верони за 9,5 мільйонів євро, а в липні 2018 року перебрався до Челсі за 57 мільйонів євро.

За час перебування в команді італо-бразилець провів 160 матчів у всіх турнірах і допоміг клубу виграти Кубок Італії та Суперкубок Італії.